Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άλτμαν: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Άλτμαν: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/6/2017 23:47
Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (29/6) ο Όμρι Άλτμαν, ο οποίος δήλωσε ότι ήρθε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου ο Όμρι Άλτμαν να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (29/6) στην Αθήνα και την Παρασκευή (30/6) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου στη συνέχεια να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Ο Άλτμαν συνοδευόταν από δυο εκπροσώπους και τον πατέρα του ενώ τον υποδέχτηκε ο επιμελητής του Παναθηναϊκού, Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Στις πρώτες του δηλώσεις ο 23χρονος δήλωσε ότι ανοίγεται μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και σημείωσε πως ο Παναθηναϊκός είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα:

«Κοιτάω για να κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Μια νέα πρόκληση για μένα. Γνωρίζω για τον Παναθηναϊκό ότι είναι το μεγαλύτερο club στην Ελλάδα, με μεγάλη ιστορία και φανατικό κόσμο. Περιμένω να παίξω γι' αυτούς. Αύριο θα γίνουν τα διαδικαστικά για να υπογράψω στην ομάδα».

Ο Άλτμαν σημείωσε 7 γκολ και 4 ασίστ σε 32 παιχνίδια την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ, ενώ ο Παναθηναϊκός κατέβαλε στην ομάδα του Ισραήλ το ποσό των 150 χιλ. ευρώ για να τον αποδεσμεύσει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.