Δύο εβδομάδες εκτός Βιγιαφάνιες και Μολέδο!

Δύο εβδομάδες εκτός Βιγιαφάνιες και Μολέδο!Εκτός προπονήσεων για δύο εβδομάδες θα μείνουν οι Λούκας Βιγιαφάνιες και Ροντρίγκο Μολέδο, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσουν το μεγαλύτερο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει στο βασικό στάδιο της προετοιμασία τους στην Ολλανδία. Λίγη ώρα μετά, οι «πράσινοι» ενημέρωσαν πως οι Λούκας Βιγιαφάνιες και Ροντρίγκο Μολέδο θα μείνουν εκτός προπονήσεων για δύο εβδομάδες και έτσι θα χάσουν σχεδόν όλο το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Τέχελεν.

Η αναλυτική ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Ο Λούκας Βιγιαφάνιες υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική στις 14 Μαΐου. Μετά από εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης επανήλθε στα τελευταία δύο παιχνίδια των play offs όπου και αγωνίστηκε με περίδεση.

Κατά την περίοδο των διακοπών ο ποδοσφαιριστής είχε περιστασιακό πόνο στην περιοχή του διαστρέμματος, τρέχοντας σε ανώμαλο έδαφος χωρίς περίδεση. Η κλινική εξέταση που του έγινε χθες στο «Γ. Καλαφάτης» και η μαγνητική τομογραφία που υπεβλήθη σήμερα, έδειξαν ικανοποιητική επούλωση στην περιοχή του διαστρέμματος αλλά και μια φλεγμονή στους έξω συνδέσμους. Κατόπιν αυτού το ιατρικό τιμ αποφάσισε ο Βιγιαφάνιες να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν την επανένταξή του στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο στο διάστημα των διακοπών του στη Βραζιλία έκανε επέμβαση στη ρινική κοιλότητα με μοσχεύματα χόνδρου, λόγω του κατάγματος που υπέστη στο τέλος της περασμένης σεζόν. Καθώς βρίσκεται ακόμα σε φάση ανάρρωσης, υπολογίζεται να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης επί περίπου δύο εβδομάδες, ώσπου να επανέρθει πλήρως η αναπνευστική του λειτουργία''

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αμφότεροι θα χάσουν ένα σημαντικό κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Τέχελεν της Ολλανδίας που ξεκινά την ερχόμενη Πέμπτη».Ομάδες που αφορά: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: