Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σιώπης: «Χαρούμενος που παίζω με τα ερυθρόλευκα»

Σιώπης: «Χαρούμενος που παίζω με τα ερυθρόλευκα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/6/2017 00:27
Μανώλης Σιώπης και Νίκος Βέργος μίλησαν στην κάμερα του Olympiacos TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Λουντογκόρετς στο Γιένμπαχ.

Ολυμπιακός και Λουντογκόρετς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Γιένμπαχ, στο τελευταίο φιλικό των «ερυθρόλευκων» επί αυστριακού εδάφους.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Μανώλης Σιώπης μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV, δηλώνοντας χαρούμενος που επέστρεψε στους Πειραιώτες:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω ξανά με τα ερυθρόλευκα μετά από τέσσερα χρόνια. Ήταν πιο έτοιμη η Λουντογκόρετς. Εμείς όμως καταφέραμε να κάνουμε κάποια πράγματα που μας ζήτησε ο προπονητής στις προπονήσεις. Τα βγάλαμε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για τον τρίτο προκριματικό γύρο».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Βέργος ανέφερε πως ο Ολυμπιακός βγάζει σιγά σιγά στον αγωνιστικό χώρο αυτά που θέλει ο Χάσι:

«Είναι θετικό το πρόσημο. Όλες αυτές τις ημέρες έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Προσπαθήσαμε να αφομοιώσουμε κάποια πράγματα που μας ζήτησε ο προπονητής και πιστεύω σιγά σιγά βγαίνουν και στον αγωνιστικό χώρο. Η Λουντογκόρετς είναι καλύτερη ομάδα από τη Βάτενς, ήταν πιο έτοιμη. Πιστεύω εμείς σταθήκαμε καλά στο γήπεδο, είχαμε ευκαιρίες, βάλαμε και ένα γκολ που είναι πολύ σημαντικό. Προχωράμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.