Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε Τραορέ από την Τσέλσι η Λιόν

Πήρε Τραορέ από την Τσέλσι η Λιόν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/6/2017 22:25
Η Λιόν ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι και ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπέρτραντ Τραορέ για τα επόμενα πέντε χρόνια. Στα 10 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Μπέρτραντ Τραορέ στην Λιόν. Ο Αφρικανός επιθετικός δεν υπολογίζονταν στην Τσέλσι και τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στο Σαμπιονά, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο με του «λιονέ».

Την περασμένη σεζόν ο 21χρονος επιθετικός έπαιξε ως δανεικός στον Άγιαξ, σημειώνοντας 13 γκολ και 6 ασίστ σε 39 παιχνίδια. Μάλιστα βρέθηκε απέναντι στην Λιόν στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, σημειώνοντας 2 γκολ και 1 ασίστ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Ο Τραορέ, που το περασμένο καλοκαίρι ακούγονταν και για τον Ολυμπιακό, υπέγραψε στην Τσέλσι σε ηλικία 19 ετών, ωστόσο σημείωσε μόλις 16 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα (4 γκολ, 1 ασίστ). Τη σεζόν 2014-15 είχε παίξει δανεικός στην Φίτεσε (20 γκολ και 7 ασίστ σε 51 συμμετοχές), ενώ οι «μπλε» θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 10 εκατ. ευρώ, διατηρώντας και ποσοστό μεταπώλησης 15%.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.