Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Άλβες από την Γιουβέντους

Τέλος ο Άλβες από την Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/6/2017 20:19
Η Γιουβέντους επιβεβαίωσε επισήμως ότι ο Ντάνι Άλβες δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο ιταλικό σύλλογο, με τον Βραζιλιάνο να οδεύει προς την Μάντσεστερ Σίτι.

Ένα χρόνο μετά την μετακίνηση του στο Τορίνο, ο Ντάνι Άλβες αποτελεί παρελθόν από την Γιουβέντους. Ο Διευθύνων Σύμβουλος των νταμπλούχων Ιταλίας, Τζουζέπε Μαρότα, επιβεβαίωσε ότι ο Βραζιλιάνος μπακ δεν θα συνεχίσει στον ιταλικό σύλλογο την επόμενη σεζόν λόγω έλλειψης κινήτρου και επιθυμίας του παίκτη να αγωνιστεί σε νέο περιβάλλον.

Όλα δείχνουν ότι ο 34χρονος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι, με τα αγγλικά Μέσα να αναφέρουν ότι ο διεθνής άσος έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους «πολίτες». Κάποια δημοσιεύματα έβαζαν στο… παιχνίδι και την Τσέλσι, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Άλβες θα συνεργαστεί ξανά με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά την κοινή τους θητεία στην Μπαρτσελόνα.

Από την πλευρά τους, οι «μπλε» εξετάζουν και την περίπτωση του Άλεξ Σάντρο, με τον Μοράτα να επιβεβαιώνει ότι ο σύλλογος έχει στα χέρια του πρόταση για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.