Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξεκίνησε προπονήσεις στο Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός

Ξεκίνησε προπονήσεις στο Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/6/2017 22:20
Την πρώτη του προπόνηση επί αυστριακού εδάφους πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Παρασκευής (16/6). Έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και στις μεταβιβάσεις με μια επαφή έδωσε ο Χάσι.

Ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Το πρωί της Παρασκευής (16/6) οι Πειραιώτες αναχώρησαν από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό το Μόναχο και από εκεί πήραν το δρόμο για το Ζέεφελντ με το πούλμαν της ομάδας, που παρέλαβε την αποστολή κατά την άφιξη της.

Το απόγευμα της Παρασκευής (16/6) ο Μπέσνικ Χάσι και οι παίκτες του βγήκαν στο γήπεδο και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση επί αυστριακού εδάφους. Μετά από ένα μικρό αλλά έντονο ζέσταμα, οι «ερυθρόλευκοι» έπιασαν κατευθείαν μπάλα. Δούλεψαν πολύ επάνω στην κυκλοφορία της και τις μεταβιβάσεις, με μια επαφή και ταχύτητα, σε συνδυασμό με την ακρίβεια. Ακολούθησαν ασκήσεις κατοχής, με τους παίκτες χωρισμένους σε δύο γκρουπ. Το Σάββατο (17/6) είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση, στις 10:30 το πρωί και 16:30 το απόγευμα (τοπική ώρα).

Στην Αυστρία ο Ολυμπιακός θα παραμείνει μέχρι και τις 27 Ιουνίου, πραγματοποιώντας το πρώτο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Στο διάστημα της παρουσίας τους εκεί, οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν δύο φιλικά, το πρώτο με την αυστριακή Βάτενς στις 23 Ιουνίου και το δεύτερο τρεις μέρες μετά (26/6) με την βουλγαρική Λουντογκόρετς.

Θυμίζουμε την αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία έχει ταξιδέψει στο Ζέεφελντ: Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ντουμάνης, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μεγαρίτης, Ρισβάνης, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τόλι, Βέργος, Βιάνα, Βρουσάι, Κασάμι.

Στις 20 Ιουνίου, θα ενσωματωθούν, με την υπόλοιπη αποστολή, απευθείας στο Ζέεφελντ, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Θρύλου, πλην των Ελιουνούσι, Μπεν και Ανσαριφάρντ, οι οποίοι θα αρχίσουν προπονήσεις απευθείας στην Αθήνα, στις 25 Ιουνίου και θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή, για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, στο Βέλγιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.