Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Από τον ΑΠΟΕΛ στην Λιντς ο Κρίστιανσεν

Από τον ΑΠΟΕΛ στην Λιντς ο Κρίστιανσεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2017 17:01
Ο Τόμας Κρίστιανσεν, που αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ και είχε προταθεί σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, υπέγραψε συμβόλαιο στην αγγλική Λιντς.

Στην 2η κατηγορία της Αγγλίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τόμας Κρίστιανσεν, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Λιντς. Ο Δανός προπονητής ήρθε σε συμφωνία με τα «παγώνια» και αποτελεί τον αντικαταστάτη του Γκάρι Μονκ, ο οποίος αποχώρησε μετά τη διαφωνία που είχε με τη διοίκηση.

Ο 44χρονος τεχνικός προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με τον ΑΠΟΕΛ, τον οποίο οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και μέχρι τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, αποκλείοντας την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Παρόλα αυτά η ήττα στον τελικό Κυπέλλου από τον Απόλλωνα Λεμεσού (1-0) αποτέλεσε το τελευταίο παιχνίδι του Κρίστιανσεν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Ο Δανός, που έχει καθίσει και στον πάγκο της ΑΕΚ Λάρνακας (2014-16), είχε προταθεί το φετινό καλοκαίρι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ωστόσο επέλεξε να συνεχίσει στην Λιντς, η οποία προέρχεται από πολύ καλή σεζόν, χάνοντας για μια θέση τα πλει-οφ για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.