Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επανεμφανίστηκε ο καρκίνος στον Άλβαρεθ, «θα επιστρέψω» δήλωσε ο παίκτης

Επανεμφανίστηκε ο καρκίνος στον Άλβαρεθ, «θα επιστρέψω» δήλωσε ο παίκτης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2017 23:38
Η Μπιλμπάο εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας πως ο Γεράι Άλβαρεθ θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέα χημειοθεραπεία εξαιτίας επανεμφάνισης καρκίνου. «Θα βγω ξανά νικητής» δήλωσε ο Ισπανός.

Ακόμα μια μάχη με τον καρκίνο καλείται να δώσει ο Γεράι Άλβαρεθ, ο οποίος πριν λίγους μήνες υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στους όρχεις για την αφαίρεση όγκου.

Η Μπιλμπάο ανακοίνωσε πως ο 21χρονος αμυντικός αποχώρησε από την Εθνική Ελπίδων της Ισπανίας, καθώς οι τελευταίες εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν πως υπάρχει μια ανωμαλία στους λεμφαδένες. Ο παίκτης θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και ο ισπανικός σύλλογος υποστηρίζει ότι θα μείνει εκτός για τρεις μήνες.

«Όταν φαίνεται ότι τον έχεις νικήσει, σηκώνεται και σε χτυπά ξανά, Αλλά, ήρεμα, αυτή τη μάχη θα την κερδίσω με όλον αυτόν τον κόσμο που με στηρίζει. Κι εάν πρέπει να τον νικήσω, θα επιστρέψω και θα σηκωθώ χίλιες και μία φορές», έγραψε στο Instagram o Άλβαρεθ, ο οποίος μετά την εγχείρηση κατάφερε να επιστρέψει άμεσα στην ενεργό δράση, σημειώνοντας 18 συμμετοχές μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.