Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εποχή Ντι Φραντσέσκο στην Ρόμα

Εποχή Ντι Φραντσέσκο στην Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2017 20:21
Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο είναι ο αντικαταστάτης του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της Ρόμα, όπως γνωστοποίησαν οι «τζιαλορόσι». Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Μορένο από την Αιντχόβεν.

Εποχή Ντι Φραντσέσκο στην Ρόμα. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Σασσουόλο υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και επιστρέφει στους «τζιαλορόσι» μετά τη θητεία του ως ποδοσφαιριστής (1997-01), όντας μέλος της ομάδας που κατέκτησε το σκουντέτο του 2001.

Η Ρόμα κατέβαλε στην Σασουόλο το ποσό των 5 εκατ. ευρώ για να αποδεσμεύει τον 47χρονο τεχνικό, ο οποίος έχει γράψει ιστορία στους «νεροβέρντι», οδηγώντας την ομάδα στην Σέριε Α και εν συνεχεία στο Γιουρόπα Λιγκ!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ρόμα, σε έναν σύλλογο που σημαίνει πολλά για μένα. Θα δώσω τα πάντα ώστε η ομάδα να παίρνει τα αποτελέσματα που της αξίζουν», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ντι Φραντσέσκο.

Παράλληλα, η Ρόμα ανακοίνωσε την απόκτηση του Έκτορ Μορένο από την Αιντχόβεν. Ο διεθνής Μεξικανός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 ενώ το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ. Ο 29χρονος στόπερ (παίζει και ως αριστερός μπακ) πέτυχε 7 γκολ σε 32 παιχνίδια στην Ερεντιβίζιε, τα περισσότερα που σημειώθηκαν από αμυντικό τη φετινή σεζόν στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.