Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ροσονέρο» (και) ο Αντρέ Σίλβα

«Ροσονέρο» (και) ο Αντρέ Σίλβα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/6/2017 17:58
Παίκτης της Μίλαν είναι και επίσημα ο Αντρέ Σίλβα, με τον Πορτογάλο επιθετικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στα 40 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής από την Πόρτο.

Την 4η μεταγραφή της το φετινό καλοκαίρι πραγματοποίησε η Μίλαν, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Αντρέ Σίλβα. Ο Πορτογάλος επιθετικός πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο 21χρονος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με 21 γκολ και 8 ασίστ σε 41 συμμετοχές με τη φανέλα της Πόρτο, ενώ μετράει 7 τέρματα σε 8 παιχνίδια με την Εθνική Πορτογαλίας. Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, οι «δράκοι» θα βάλουν στα ταμεία τους 38 εκατ. ευρώ συν 2 ως μπόνους επίτευξης στόχων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Μίλαν. Γνωρίζω την ιστορία του κλαμπ και είναι ένα όνειρο που βρίσκομαι εδώ. Όπως είπα, όλοι ξέρουν τι ομάδα είναι οι ροσονέρι και ποιοι παίκτες έχουν φορέσει αυτή τη φανέλα. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου γι' αυτά τα χρώματα. Ένας ή δύο επιθετικοί; Δεν είμαι ο προπονητής, εκείνος θα αποφασίσει τι είναι καλύτερο για την ομάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σίλβα, ο οποίος αποτελεί την 4η μεταγραφή της Μίλαν μετά τους Μουσάτσιο, Κέσι και Ροντρίγκες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.