Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλησιάζει στην Γιουνάιτεντ ο Μοράτα

Πλησιάζει στην Γιουνάιτεντ ο Μοράτα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/6/2017 17:24
Κοντά στην απόκτηση του Άλβαρο Μοράτα βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως αναφέρουν αγγλικά και ισπανικά Μέσα. Ζήτησε να φύγει από την Ρεάλ ο Ισπανός επιθετικός.

Με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και τον Ρομέλου Λουκάκου να οδεύει προς Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στην περίπτωση του Άλβαρο Μοράτα για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της.

Όπως αναφέρει το «Sky Sports», οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Ρεάλ για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού, με το δημοσίευμα να προσθέτει πως ο σύλλογος είναι αισιόδοξος ότι θα υπάρξει συμφωνία παρά τα 90 εκατ. ευρώ που ζητάνε οι πρωταθλητές Ευρώπης.

Από την πλευρά της, η «Telegraph» υποστηρίζει ότι η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έχει δώσει τα χέρια με τον 24χρονο, οποίος σημείωσε 20 γκολ και 6 ασίστ σε 43 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, παρότι δεν βρίσκονταν πάντα στα βασικά πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Μάλιστα, η «Marca» αναφέρει ότι ο Μοράτα ζήτησε από την Ρεάλ να αποχωρήσει, καθώς επιθυμεί να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής λόγω και του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται το επόμενο καλοκαίρι στη Ρωσία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.