Μήνυμα από FIFA-UEFA: «Αλλάζετε ή... Grexit»

Μήνυμα από FIFA-UEFA: «Αλλάζετε ή... Grexit»


Αντιπροσωπεία των FIFA και UEFA συναντήθηκε με τους εκπροσώπους Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και απαίτησε αλλαγές στο καταστατικό της ΕΠΟ, διαφορετικά το ελληνικό ποδόσφαιρο θα απομονωθεί!

Με τους Big-Four του ελληνικού ποδοσφαίρου συναντήθηκαν τα τέσσερα μέλη της αντιπροσωπείας των FIFA και UEFA, που βρίσκονται στην Αθήνα από την Τετάρτη (7/6).

Η αντιπροσωπεία της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου απαίτησε να περάσουν συγκεκριμένες αλλαγές στο καταστατικό της ΕΠΟ ενόψει και τις Γενικής Συνέλευσης της 30ής Ιουνίου, διαφορετικά έγινε ξεκάθαρη η πρόθεση που υπάρχει για Grexit.

Συγκεκριμένα ζήτησαν να αυξηθεί η δύναμη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στις Συνελεύσεις της ΕΠΟ, να μειωθεί συνολικά το εκλογικό σώμα και κάθε Ένωση να έχει μία ψήφο και όχι τρεις. Παράλληλα, από μία ψήφο θα έχει και κάθε ΠΑΕ της Super League.

Παράλληλα ζητήθηκε να μειωθεί ο αριθμός των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ από 21 σε 15, καθώς και να καταργηθούν πολλές από τις επιτροπές της ΕΠΟ. Τέλος, συζητήθηκε να δημιουργηθεί μια επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου, με συμμετοχή και του προέδρου της ΕΠΟ που θα συζητάει προκαταρκτικά όλα τα θέματα και θα εισηγείται.

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρεία:

    Εγγραφή νέου χρήστη - Επιλέξτε όνομα χρήστη (username)    Εγγραφή