Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζήτησε συγνώμη και αποσύρεται για Φαν Ντέικ η Λίβερπουλ

Ζήτησε συγνώμη και αποσύρεται για Φαν Ντέικ η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/6/2017 22:07
Την απόφαση να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Βέρτζιλ Φαν Ντέικ γνωστοποίησε η Λίβερπουλ, η οποία ζήτησε συγνώμη από την Σαουθάμπτον για το γεγονός ότι προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή χωρίς την άδεια της.

Πριν λίγες ημέρες δημοσιεύματα από την Αγγλία έκαναν λόγο για συμφωνία της Λίβερπουλ με τον Βέρτζιλ Φαν Ντέικ, ο οποίος ήταν έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στους «κόκκινους».

Ωστόσο, η Σαουθάμπτον παρουσιάστηκε ενοχλημένη από το γεγονός ότι η ομάδα του Μερσεσάϊντ προσέγγισε τον παίκτη δίχως να πάρει σχετική άδεια. Μάλιστα οι «Άγιοι» φέρονταν διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε σχετική εισήγηση επί του θέματος στην αρμόδια επιτροπή της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο λόγος αυτός οδήγησε την Λίβερπουλ να ζητήσει συγνώμη από την Σαουθάμπτον, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Ολλανδό αμυντικό.

«Η Λίβερπουλ θα ήθελε να τονίσει ότι λυπάται για τις πρόσφατες φήμες στον Τύπο σχετικά με την Σαουθάμπτον και έναν παίκτη της. Απολογούμαστε από τον ιδιοκτήτη, από τα μέλη της διοίκησης και από τους οπαδούς της Σαουθάμπτον για οποιαδήποτε παρερμηνεία σχετικά με τον Φαν Ντέικ. Σεβόμαστε τη στάση της Σαουθάμπτον και επιβεβαιώνουμε ότι αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας για τον παίκτη», αναφέρει η ανακοίνωση της Λίβερπουλ.

Πάει για Μάρτινς


Ζήτησε συγνώμη και αποσύρεται για Φαν Ντέικ η Λίβερπουλ
Την ίδια ώρα το «Sky Sports» υποστηρίζει ότι η Λίβερπουλ ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Γκέλσον Μάρτινς.

Αν και οι «κόκκινοι» τα είχαν βρει με τον Μοχάμεντ Σαλάχ, η μεταγραφή του Αιγύπτιου ενδέχεται να μην προχωρήσει, καθώς οι «κόκκινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν το ποσό των 40 εκατ. ευρώ που ζητάει η Ρόμα.

Γι’ αυτό η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στρέφεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην περίπτωση του Γκέλσον Μάρτινς, ο οποίος σημείωσε 7 γκολ και 14 ασίστ σε 44 παιχνίδια τη φετινή σεζόν με την Σπόρτινγκ.

Οι Πορτογάλοι εκτιμούν ένα ποσό κοντά στα 46 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 22χρονου εξτρέμ, ο οποίος μπορεί μεν να είναι πιο «ακριβός» από την περίπτωση του Σαλάχ, ωστόσο στο στρατόπεδο των «κόκκινων» θεωρούν ότι αποτελεί πιο συμφέρουσα επιλογή, δεδομένης και της ποδοσφαιρικής εξέλιξης που αναμένουν να παρουσιάσει ο παίκτης τα επόμενα χρόνια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.