Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Θέλει Λίβερπουλ ο Φαν Ντέικ»

«Θέλει Λίβερπουλ ο Φαν Ντέικ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2017 23:02
Ο Βέρτζιλ Φαν Ντέικ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Λίβερπουλ και το μόνο που απομένει είναι να τα βρει ο σύλλογος με τους «Άγιους».

Η εξαιρετική σεζόν του Βέρτζιλ Φαν Ντέικ με την Σαουθάμπτον έκανε αρκετές μεγάλες ομάδες στην Αγγλία να ενδιαφερθούν για την περίπτωση του. Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ φέρεται ότι ενδιαφέρονται «ζεστά» για την περίπτωση του Ολλανδού αμυντικού, ο οποίος πάντως ψηφίζει… «κόκκινους».

Αυτό υποστηρίζουν τα έγκυρα «Sky Sports» και «BBC», αναφέροντας πως ο 25χρονος είναι κολακευμένος από το ενδιαφέρον του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος πιέζει τη διοίκηση της Λίβερπουλ ώστε να φέρει στο «Άνφιλντ» τον διεθνή στόπερ.

Όλα δείχνουν ότι οι «κόκκινοι» αποκτούν προβάδισμα, ωστόσο καλούνται να τα βρουν στο οικονομικό με την Σαουθάμπτον, η οποία απαιτεί περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Εάν η μεταγραφή ολοκληρωθεί, ο Φαν Ντέικ θα γίνει ο 6ος παίκτης τα τελευταία χρόνια που αποχωρεί από τους «Άγιους» για λογαριασμό της Λίβερπουλ μετά τους Λάμπερτ, Λόβρεν, Κλάιν, Λαλάνα και Μανέ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.