Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάσι: «Γι' αυτό με επέλεξε ο Μαρινάκης»

Χάσι: «Γι' αυτό με επέλεξε ο Μαρινάκης»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2017 21:44
Ο Μπέσνικ Χάσι, μιλώντας σε βελγική εφημερίδα, επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό και εξήγησε τους λόγους που τον επέλεξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μόνο οι ανακοινώσεις φαίνεται ότι απομένουν προκειμένου ο Μπέσνικ Χάσι να αναλάβει και επίσημα τον Ολυμπιακό. Μιλώντας στη βελγική «Ηet laatste nieuws», ο Αλβανό-Κοσοβάρος τεχνικός, αποκάλυψε τι του είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην συνάντηση που είχαν και επιβεβαίωσε ότι θα υπογράψει για δύο χρόνια στους «ερυθρόλευκους»:

«Όταν μίλησα με τον πρόεδρο, μου είπε δύο λόγους, για τους οποίους θα ήθελε να αναλάβω τον Ολυμπιακό. Την περασμένη σεζόν, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο ξανά.

Ποντάρει στην εμπειρία που είχα στη Λέγκια (την οδήγησε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ), αλλά και στην Άντερλεχτ, όπου κάναμε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία. Ο δεύτερος λόγος είναι πως θεωρεί ότι μπορώ να αντεπεξέλθω στη μεγάλη πίεση.

Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο πρέπει να είναι πρωταθλητής, να κερδίζει το Κύπελλο, αλλά και να έχει καλές παρουσίες στην Ευρώπη. Στην Άντερλεχτ κάτι αντίστοιχο γίνεται. Γι’ αυτό, θα είναι μία ωραία πρόκληση τα προκριματικά, στα τέλη Ιουλίου
»

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως την περασμένη σεζόν ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσπάθησε να φέρει τον Χάσι στην Νότιγχαμ Φόρεστ χωρίς επιτυχία. Παράλληλα οι Βέλγοι υποστηρίζουν ότι θα φέρει μαζί του το δικό του προπονητικό τιμ τριών ατόμων, που θα περιλαμβάνει σίγουρα τον βοηθό-αναλυτή βίντεο Μπαρτ Μέερτ, ενώ αναφέρεται ότι στο διάστημα 5/16 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα μεταβεί στο Βέλγιο για να δώσει τρία φιλικά παιχνίδια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.