Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζιντάν: «Δεν είμαι ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά μένω στη Ρεάλ»

Ζιντάν: «Δεν είμαι ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά μένω στη Ρεάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/6/2017 01:22
O Zινεντίν Ζιντάν τόνισε πως δεν είναι ο καλύτερος τεχνικός στον κόσμο, ωστόσο πρόσθεσε πως σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν με την Ρεάλ.

Πανευτυχής για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος έγραψε ιστορία, κατακτώντας δεύτερο σερί ευρωπαϊκό σε λιγότερο από δύο χρόνια στον πάγκο της Ρεάλ!

Ο «Ζιζού», ο οποίος οδήγησε τη «βασίλισσα» σε πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό την ίδια σεζόν για πρώτη φορά μετά το 1958, επιβεβαίωσε ότι θα παραμείνει στον πάγκο της Ρεάλ, αν και ο ίδιος τόνισε πως δεν είναι ο καλύτερος τεχνικός στον κόσμο:

«Είναι τεράστια χαρά για τους παίκτες και την ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί δεν είναι εύκολο να κερδίζεις το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Δουλέψαμε πολύ και είμαστε ενθουσιασμένοι. Ήταν μια καταπληκτική χρονιά», δήλωσε ο Ζιντάν και εν συνεχεία κλήθηκε να απαντήσει αν χάρηκε πιο πολύ το αποψινό από το πρωτάθλημα:

«Είναι μια σπέσιαλ μέρα, αλλά η κατάκτηση της La Liga ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της καριέρας μου. Κερδίσαμε στο φινάλε έναν μαραθώνιο 38 αγωνιστικών κι αυτό ήταν κάτι τεράστιο. Είναι μια απίθανη μέρα και πρέπει να συγχαρώ παίκτες και διοίκηση».

Για τον τελικό, σχολίσε: «Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή Γιουβέντους που μας έκανε να υποφέρουμε στο πρώτο ημίχρονο. Όμως στο δεύτερο ήμασταν πιο δυνατοί, παίζαμε με μεγαλύτερη ένταση και κυκλοφορούσαμε καλά την μπάλα. Αξίζαμε τη νίκη»

Όσο για το μέλλον τόνισε: «Δεν είμαι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Είναι σαφές ότι μένω και σκεφτόμαστε ήδη την επόμενη χρονιά»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.