Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλέγκρι: «Να παίξουμε με καρδιά»

Αλέγκρι: «Να παίξουμε με καρδιά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/6/2017 22:51
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δήλωσε ότι η Γιουβέντους θα πρέπει να παίξει ψυχωμένα από το πρώτο δευτερόλεπτο για να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ σε βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Γιουβέντους ενόψει του αυριανού (3/6) τελικού με την Ρεάλ:

«Φτάσαμε στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, το οποίο είναι και το πιο σημαντικό. Σ’ όλους αυτούς τους μήνες η αυτοπεποίθηση μας έχει μεγαλώσει. Το 2015 πήγαμε στον τελικό και το αξίζαμε, αλλά ίσως δε νιώθαμε πίστη, δεν είχαμε αυτοπεποίθηση, δεν αισθανόμασταν αρκετά καλά αγωνιστικά έπειτα από πολλά χρόνια μετριότητας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι νίκες μας όλη τη σεζόν μας έχουν προετοιμάσει ώστε να είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Θα αντιμετωπίσουμε το αυριανό ματς με απόλυτη ηρεμία και γαλήνη. Δουλέψαμε όλη τη χρονιά για αυτό.

Είναι φανταστικό ότι βρισκόμαστε εδώ, όμως πρέπει να έχουμε την πίστη ότι μπορούμε να φέρουμε το τρόπαιο στο Τορίνο. Χρειάζεται ισορροπία και ψυχική δύναμη. Δουλεύαμε όλη την εβδομάδα για να διορθώσουμε μερικά πράγματα, όμως τώρα είμαστε έτοιμοι. Όταν ακουστεί η σφυρίχτρα, θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το τρόπαιο.

Η Ρεάλ έχει σπουδαίους παίκτες και είναι μια ομάδα που παίζει καλά οργανωμένα, όπως όμως και εμείς. Ο Ρονάλντο είναι σημαντικός, όμως αυτό που έχει σημασία είναι να κάνουμε μια ψυχωμένη εμφάνιση με τιμή και καρδιά για να πάρουμε τον τίτλο
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.