Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τρεις αγωνιστικές στον Ολυμπιακό για το ματς με τον Πλατανιά!

Τρεις αγωνιστικές στον Ολυμπιακό για το ματς με τον Πλατανιά!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2017 21:53
Με ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών λόγω «ήπιας βίας» τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τα γεγονότα στο ματς απέναντι στον Πλατανιά. Ασκούν έφεση οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για όσα συνέβησαν στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο περιθώριο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ήταν μία υπόθεση που ξεκίνησε την 1η Απρίλη, όταν ο Πλατανιάς είχε καταγγείλει βιαιοπραγίες και προπηλακισμούς σε παίκτες του αλλά και ανθρώπους της αποστολή. Όπως προκύπτει από το σκεπτικό, «η ένταση (…) ήταν ήπια και σε κάθε περίπτωση όχι τέτοια, ώστε να προκληθεί σε οιονδήποτε εμπλεκόμενο έστω και ελαφρά σωματική βλάβη».

Σε άλλο μέρος του σκεπτικού χαρακτηρίζονται ως αναξιόπιστες οι τοποθετήσεις Μανούσου-Μπανανά ενώ επισημαίνεται ότι απροσδιορίστου ταυτότητος άτομα, επιτέθηκαν βίαια στους Χρυσοβαλάντη Μαλανδράκη, Αντώνη Κοκκαλά, Βάντερσον και Γιορέντε, με σκοπό να επηρεάσουν την ψυχική τους διάθεση, τη φυσική τους κατάσταση, να τους προκαλέσουν τρόμο και ανησυχία, ώστε να έχουν μειωμένη απόδοση στο δεύτερο μέρος.

Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» «κουβαλούν» ποινή ακόμη δύο αγωνιστικών ενόψει της επόμενης σεζόν, η μία από τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ και η άλλη για την συμπεριφορά του Φρανσουά Μοντέστο. Έτσι, εφόσον δεν μειωθεί η ποινή τους μέσω της έφεσης που θα καταθέσουν (σ.σ. οι άνθρωποι των Πειραιωτών θεωρούν υπερβολική την ποινή), το «Καραϊσκάκη» θα είναι κλειστό στις πέντε πρώτες αναμετρήσεις της νέας σεζόν.

Όλο το σκεπτικό της απόφασης εδώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.