Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έπεσε στην 3η κατηγορία η Μόναχο 1860 του Περέιρα!

Έπεσε στην 3η κατηγορία η Μόναχο 1860 του Περέιρα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/5/2017 22:24
Η Μόναχο 1860 του Βίτορ Περέιρα ηττήθηκε με 2-0 από την Ρέγκενσμπουργκ στα μπαράζ παραμονής και έτσι υποβιβάστηκε στην 3η κατηγορία! Ξέσπασαν οι οπαδοί στο φινάλε.

Με εφιαλτικό τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά για τη Μόναχο 1860. Η γερμανική ομάδα ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο να κάνει πρωταθλητισμό, ωστόσο τελικά υποβιβάστηκε στην 3η κατηγορία.

Η πρόσληψη του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα μόνο θετικά αποτελέσματα δεν έφερε στην ομάδα του Μονάχου, αφού την τελευταία αγωνιστική οι Βαυαροί ηττήθηκαν με 2-1 από την αδιάφορη Χάιντενχαϊμ (με δύο γκολ στο 88’ και στο 90+4’) και αναγκάστηκαν να δώσουν αγώνες μπαράζ με την Ρέγκενσμπουργκ.

Η ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού είχε κάνει το πρώτο βήμα, παίρνοντας ισοπαλία 1-1 στο πρώτο ματς, εκτός έδρας, ωστόσο στην «Άλιανζ Αρίνα», η Ρέγκενσμπουργκ έκανε την ανατροπή και το τελικό 2-0 την έφερε στην 2η κατηγορία.

Περισσότεροι από 60 χιλιάδες οπαδοί της Μόναχο που βρέθηκαν στο γήπεδο, είδαν την ομάδα τους να υποβιβάζεται στην 3η κατηγορία για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1992-93. Μάλιστα μερικοί δεν άντεξαν και ξέσπασαν, πετώντας αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να μπουν σε αυτόν, όμως η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.