Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν πάει Τούμπα ο Μολέδο, ζήτησε ο ίδιος να μην παίξει!

Δεν πάει Τούμπα ο Μολέδο, ζήτησε ο ίδιος να μην παίξει!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/5/2017 17:57
Εκτός αποστολής για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έμεινε ο Ροντρίγκο Μολέδο, με τον Βραζιλιάνο να ζητά από τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην αγωνιστεί, επικαλούμενος ψυχολογικούς λόγους.

Ακόμα μια απουσία για τον Μαρίνο Ουζουνίδη ενόψει του κρίσιμου αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική των πλει-οφ.

Μετά από δική του επιθυμία, ο Ροντρίγκο Μολέδο έμεινε εκτός αποστολής, επικαλούμενος ψυχολογικούς λόγους. Όπως είναι γνωστό, ο Βραζιλιάνος αντιμετωπίζει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα εδώ και λίγους μήνες και ίσως μ’ αυτό τον τρόπο να θέλει να στείλει μήνυμα στη διοίκηση σχετικά με την επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ενέργεια του Μολέδο έχει προκαλέσει τον εκνευρισμό του Μαρίνου Ουζουνίδη καθώς θεωρεί ότι με αυτή την κίνηση αφήνει την ομάδα «ξεκρέμαστη» πριν από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Εκτός αποστολής βρίσκονται και οι τιμωρημένοι, Κάρλος Ζέκα και Σεμπάστιαν Λέτο, όπως και οι τραυματίες, Πολ-Ζοσέ Εμποκού και Ράσμους Τελάντερ. Εκτός είναι και ο Ρινάλντι ο οποίος δεν υπολογίζεται.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Λουντ, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Ρέις, Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας, Μίγγος, Μπουζούκης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.