Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η βαθμολογία των πλει-οφ μετά την τιμωρία του Παναθηναϊκού

Η βαθμολογία των πλει-οφ μετά την τιμωρία του Παναθηναϊκού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/5/2017 17:50
Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία των πλει-οφ μετά την τιμωρία του Παναθηναϊκού και την κατακύρωση της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στους φιλοξενούμενους.

Η τιμωρία του Παναθηναϊκού για τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο άλλαξε τα δεδομένα όσον αφορά τη βαθμολογία των πλει-οφ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε το ματς στα χαρτιά και έφτασε τους 11 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας με +2 από την 2η ΑΕΚ. Στον αντίποδα, από τον Παναθηναϊκό αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί και έτσι πλέον βρίσκεται στην 3η θέση με 5 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Πανιώνιο.

Όλα σχετικά με την τελική κατάταξη θα κριθούν την Τετάρτη, με τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να κυνηγούν την 1η θέση που οδηγεί στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ Παναθηναϊκός και Πανιώνιος θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την τελευταία θέση των πλει-οφ η οποία συνεπάγεται έναρξη της προετοιμασίας σε λιγότερο από είκοσι μέρες.

Να σημειωθεί πως εκκρεμεί και η απόφαση της ΕΠΟ για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:

1. ΠΑΟΚ 11
2. ΑΕΚ 9
3. Παναθηναϊκός 5
4. Πανιώνιος 4

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.