Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ζωντανή για την πρωτιά η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Ζωντανή για την πρωτιά η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2017 22:44
Με γκολ του Μπακασέτα (42’) η ΑΕΚ κέρδισε με 1-0 τον κακό ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, έκανε το 2x2 απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά» και θα διεκδικήσει την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ την πρώτη θέση. Χαμένο πέναλτι είχε η «Ένωση», κόκκινη κάρτα στο φινάλε ο Μαλεζάς!

Ζωντανή για την μάχη της πρώτης θέσης των πλέι-οφ έμεινε η ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι πήραν τη νίκη 1-0 στο ΟΑΚΑ απέναντι στον ΠΑΟΚ, που βρέθηκε σε πολύ κακή βραδιά και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να προβληματίσει τους παίκτες του Χιμένεθ.

Το ματς θα μπορούσε να αρχίσει ιδανικά για την ΑΕΚ αλλά ο Χριστοδουλόπουλος στο 6' έστειλε άουτ το πέναλτι, το οποίο καταλογίστηκε για χέρι του Κρέσπο. Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε το γκολ και στο 12’ έφτασε μια «ανάσα» από το 1-0, με τον Χαρίση να αστοχεί με προβολή από τη μικρή περιοχή ύστερα από σέντρα του Λέοβατς.

Η «Ένωση» ανέβασε την απόδοση της και στο 23’ σπατάλησε τεράστια ευκαιρία για το 1-0, με τον Μπακασέτα να αστοχεί με κεφαλιά προ κενής εστίας. Οι παίκτες του Χιμένεθ κυκλοφορούσαν τη μπάλα, ψάχνοντας τον τρόπο για να διασπάσουν την άμυνα του ΠΑΟΚ, και τη λύση έδωσε στο 42’ ο Μπακασέτας. Ο Έλληνας άσος, με ωραία κίνηση, απέφυγε τον Κρέσπο και με συρτό σουτ νίκησε τον Μπρκιτς για το 1-0!

Ο ΠΑΟΚ, που στο 33’ έχασε τον Κάμπος με τραυματισμό, καλούνταν να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δυσκολευόταν να δημιουργήσει ευκαιρίες. Η ΑΕΚ πατούσε καλύτερα και στο 66’ πλησίασε στο 2-0 με την εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου που έφυγε ελάχιστα άουτ. Τρία λεπτά μετά, η κεφαλιά του Κολοβέτσιου πέρασε πάνω απ' την εστία του Μπρκιτς, ενώ στο 72’ ο Μαλεζάς έκοψε σωτήρια το πλασέ του Αραούχο.

Σ’ εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να πιέσουν για το γκολ της ισοφάρισης, όμως η ΑΕΚ διατήρησε τον έλεγχο και στο 85’ «άγγιξαν» ξανά το 2-0 με φαλτσαριστό σουτ του Μάνταλου, το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στις καθυστερήσεις ο Μαλεζάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία, ενώ η ΑΕΚ έχασε με τραυματισμό τον Πέκχαρτ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε (σ.σ. 8ο ματς των φετινών πλει-οφ που λήγει με αυτό το σκορ!) και όλα παραμένουν ανοιχτά ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής. Η ΑΕΚ έφτασε τους 9 βαθμούς και προσπέρασε για ένα βαθμό τον ΠΑΟΚ, ωστόσο εκκρεμεί και η δικαστική απόφαση για το ματς της Λεωφόρου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.