Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Έκανε το καθήκον του ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Έκανε το καθήκον του ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2017 20:40
Με ωραίο γκολ του Λουντ (17’) ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες για την αποφυγή της 4ης θέσης, εν αναμονή και των δικαστικών αποφάσεων που αναμένεται να επηρεάσουν τη βαθμολογία.

Το καθήκον του έκανε ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι για τη φετινή σεζόν. Οι «πράσινοι» κέρδισαν με 1-0 τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο και προσπέρασαν τον αντίπαλο τους στη βαθμολογία των πλει-οφ, όντας πλέον στην 3η θέση που οδηγεί στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε την υπεροχή, απείλησε για πρώτη φορά στο 9’ με σουτ του Λουντ μέσα από την περιοχή και στο 17’ ο Φινλανδός άσος «έγραψε» το 1-0 με ωραίο διαγώνιο σουτ. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ στο 21’ όταν ο Κλωναρίδης κινήθηκε ωραία και έβγαλε παράλληλη σέντρα προς τον Λουντ, αλλά ο Βλάχος με σωτήριο τάκλιν απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στον αντίποδα, ο Πανιώνιος αδυνατούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Παναθηναϊκού και με εξαίρεση τη φάση του 30’, όπου ο Κουτρουμπής έκοψε τελευταία στιγμή τον Μπεν, οι «πράσινοι» δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο από τους «κυανέρυθρους».

Με την έναρξη της επανάληψης ο Μιλόγεβιτς πέρασε στο ματς τον Λάμπρου και στο 64’ ο νεαρός άσος έφτασε μια «ανάσα» από το 1-1, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει προ κενής εστίας υπό την πίεση του Χουλτ. Λίγα λεπτά νωρίτερα (57’) ο Παναθηναϊκός «άγγιξε» το 2-0, με τον Γιαννιώτη να διώχνει με δυσκολία τη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Χατζηγιοβάνη.

Η επόμενη αξιοσημείωτη στιγμή σημειώθηκε στο 81’, με τον Βλάχο να σουτάρει απελπιστικά από πλεονεκτική θέση, ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Ρισβάνη. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Παναθηναϊκός έκανε διαχείριση και το τελικό 1-0 (σ.σ. 7ο ματς των πλει-οφ που λήγει με αυτό το σκορ) τον έφερε στην 3η θέση της βαθμολογίας του μίνι πρωταθλήματος.

Στα αξιοσημείωτα ότι η ασφάλεια του «Απόστολος Νικολαΐδης» οδήγησε εκτός γηπέδου έναν φίλο του Παναθηναϊκού, που πέταξε ένα ποτήρι με νερό στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.