Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Άφρικα: Αγχωτικές νίκες για Ακτή, Τυνησία

Κόπα Άφρικα: Αγχωτικές νίκες για Ακτή, Τυνησία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2013 22:17
Με γκολ του Μσακνί στο 90+2’, η Τυνησία πήρε την νίκη με 1-0 στο ντέρμπι της Β. Αφρικής απέναντι στην Αλγερία και πλασαρίστηκε στην πρώτη θέση μαζί με την Ακτή Ελεφαντοστού, η οποία κέρδισε με την σειρά της με 2-1 το Τόγκο, χάρη σε τέρματα των Γιάγια Τουρέ και Ζερβίνιο.

Στο πρώτο παιχνίδι, η Ακτή Ελεφαντοστού πήρε την νίκη στο 88’, με τον Ζερβίνιο να λυτρώνει τους «ελέφαντες», διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά, με τον Αντεμπαγιόρ να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το Τόγκο μόλις στο 2’, ωστόσο 6 λεπτά μετά ο Γιάγια Τουρέ άνοιξε το σκορ με σουτ από την περιοχή, ύστερα από ασίστ του Ζερβίνιο.

Ο ίδιος από την ίδια θέση σημάδεψε το δοκάρι με σουτ στο 45’, και το Τόγκο κατάφερε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να ισοφαρίσει με γκολ του Αγιτέ, εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία στην άμυνα της Ακτής.

Στο δεύτερο ημίχρονο καμία ομάδα δεν μπορούσε να βρει δίχτυα μέχρι ο Ζερβίνιο να πιάσει ένα όμορφο σουτ από τα πλάγια ύστερα από μπαλιά του Τουρέ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, δύο λεπτά πριν τα 90. Ωστόσο η Ακτή είδε το… χάρο με τα μάτια της, καθώς ο Αγιτέ παραλίγο να ισοφαρίσει εκ νέου στις καθυστερήσεις, με τον κίπερ Μπουμπακάρ να σώζει την ομάδα του.

Στο δεύτερο παιχνίδι μεταξύ Τυνησίας και Αλγερίας, το λεγόμενο ντέρμπι του Μαγκρέμπ, ο αγώνας δεν επιφύλαξε κάποιο γκολ έως τις καθυστερήσεις όπου και ο Γιουσέφ Μσακνί με μακρινό φαλτσαριστό σουτ στο 90+2’, έδωσε την νίκη στη Τυνησία.

Τα αποτελέσματα (4ος όμιλος)


Ακτή Ελεφαντοστού – Τόγκο 2-1

Τυνησία - Αλγερία 1-0

Βαθμολογία


Ακτή Ελεφαντοστού 3

Τυνησία 3

Τόγκο 0

Αλγερία 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.