Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπογράφει στην Μάντσεστερ Σίτι ο Μπερνάρντο Σίλβα

Υπογράφει στην Μάντσεστερ Σίτι ο Μπερνάρντο Σίλβα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/5/2017 18:29
Στο Μάντσεστερ προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Σίτι βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (26/5) ο Μπερνάρντο Σίλβα. Πενταετές το συμβόλαιο που θα υπογράψει, από 50 έως 70 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου ο Μπερνάρντο Σίλβα να ντυθεί με τα χρώματα της Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» ήρθαν σε συμφωνία με την Μονακό και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο Μάντσεστερ προκειμένου να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 22χρονος σημείωσε 11 γκολ και 12 ασίστ σε 58 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό της μεταγραφής. Αγγλικά Μέσα υποστηρίζουν ότι τα ποσό της συμφωνίας αγγίζει τα 50 εκατ. ευρώ, ενώ στην Γαλλία αναφέρουν ότι μπορεί να ξεπεράσει τα 70 εκατ. ευρώ.

Το ίδιο δρομολόγιο ενδέχεται να ακολουθήσει και ο Μπέντζαμιν Μεντί, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται έτοιμη να προσφέρει το ποσό των 45 εκατ. ευρώ για τον Γάλλο μπακ. Παρόλα αυτά για τον 22χρονο ενδιαφέρεται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία προσφέρει το ίδιο ποσό στην Μονακό για τον ποδοσφαιριστή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.