Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» με… αυτογκόλ ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» με… αυτογκόλ ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/5/2017 21:06
Με αυτογκόλ του Ρισβάνη (14’) ο ΠΑΟΚ πέρασε με 1-0 από την έδρα του Πανιώνιου και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρωτιά των πλει-οφ.

Το «2 στα 2» απέναντι στον Πανιώνιο έκανε ο ΠΑΟΚ. Μετά την νίκη στην Τούμπα (1-0), ο «Δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με το ίδιο σκορ τους «κυανέρυθρους» στη Νέα Σμύρνη, παραμένοντας το πρώτο φαβορί για την πρώτη θέση των πλέι οφ.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες, αφού ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν υπολόγιζε στους Γεσίλ, Σιώπη, Γιαννιώτη, Βλάχο και Μασούντ, ενώ ο Βλάνταν Ίβιτς δεν είχε στη διάθεση του τους Ουάρντα, Σάχοβ, Βαρέλα και Μυστακίδη.

Ο Πανιώνιος είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 11ο λεπτό, με τον Γλύκο να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Σαββίδη έξω από την περιοχή. Τρία λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από γύρισμα του Πρίγιοβιτς, ο Ρισβάνης έπεσε για τάκλιν, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 1-0.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και στο 26’ ο ΠΑΟΚ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, με τον Μπαντή να νικά σε τετ-α-τετ τον Τσίμιροτ. Ένα λεπτό μετά ο Μπεν βρέθηκε απέναντι από τον Γλύκο, όμως ο διεθνής γκολκίπερ έπεσε σωστά και απέτρεψε την ισοφάριση, με το 1-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Ο Πανιώνιος πήρε τον έλεγχο του αγώνα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 52’ η κεφαλιά του Μασούρα πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 66’ ο Μπεν δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα μετά το γύρισμα του Μαχμούτοβιτς.

Κάπου εκεί ο ΠΑΟΚ άρχισε να κερδίζει μέτρα και στο 74’ είχε μεγάλη ευκαιρία με πλασέ του Πέλκα, όμως ο Μπαντής αντέδρασε σωστά. Δέκα λεπτά μετά ο γκολκίπερ του Πανιωνίου μπλόκαρε και το σουτ του Ενρίκε, ενώ στο 85’ η κεφαλιά του Μπίσεσβαρ πέρασε άουτ.

Στις καθυστερήσεις, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Μπεν, όμως ο Αρετόπουλος άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί Το 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ έμεινε μέχρι το φινάλε και ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφυγε με το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη.

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Μπαντής, Γκιοατά, Ρισβάνης (57' Σταυρόπουλος), Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Ταπόκο, Μασούρας (54' Μαχμούτοβιτς), Σαββίδης (80' Βουκελάτος), Καθάριος, Μπεν

ΠΑΟΚ (Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Πούγγουρας (46' Μαλεζάς), Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Ενρίκε (86' Κίτσιου), Μπίσεσβαρ, Κάμπος (66' Πέλκας), Πρίγιοβιτς

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.