Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στη Ρεάλ ο 16χρονος Βινίσιους! (vid)

Και επίσημα στη Ρεάλ ο 16χρονος Βινίσιους! (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2017 19:33
Την απόκτηση του Βινίσιους Τζούνιορ ανακοίνωσε η Ρεάλ, με τον 16χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό να έχει δικαίωμα παραμονής στην Φλαμένγκο ως το καλοκαίρι του 2019. Στα 45 εκατ. ευρώ φέρεται ότι έκλεισε η μεταγραφή.

Σε μια μεγάλη επένδυση για το μέλλον προχώρησε η Ρεάλ, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Βινίσιους Τζούνιορ. Ο 16χρονος επιθετικός θεωρείται το νέο μεγάλο ταλέντο στη Βραζιλία, μετρώντας 19 γκολ σε 22 συμμετοχές με την Εθνική Παίδων της «Σελεσάο». Ο νεαρός έκλεψε τις εντυπώσεις στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα Κ-17, σημειώνοντας 7 γκολ, ωστόσο μέχρι σήμερα μετράει μόλις μια συμμετοχή στην πρώτη ομάδα της Φλαμένγκο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η βραζιλιάνικη ομάδα θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 45 εκατ. ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να παραμείνει στον σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, όταν και θα συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

Όπως ανέφεραν τις προηγούμενες μέρες τα ισπανικά Μέσα, η Μπαρτσελόνα ήταν η πρώτη που ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του Βινίσιους, προσφέροντας τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στη ρήτρα του συμβολαίου του (30 εκατ. ευρώ). Ωστόσο η Ρεάλ φάνηκε αποφασισμένη να αποκτήσει αυτή τον ποδοσφαιριστή, προσφέροντας 15 εκατομμύρια περισσότερα στον βραζιλιάνικο σύλλογο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.