Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Φιέστα με 5αρα και ρεκόρ η Τσέλσι!

Πρέμιερ Λιγκ: Φιέστα με 5αρα και ρεκόρ η Τσέλσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/5/2017 19:47
Στο «αντίο» του Τζον Τέρι, η Τσέλσι διέλυσε με 5-1 την Σάντερλαντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», έκανε νέο ρεκόρ πρωταθλήματος με 30 νίκες και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Πρέμιερ Λιγκ βάφτηκε στα μπλε! Στη φιέστα τίτλου της Τσέλσι, οι «μπλε» διέλυσαν με 5-1 την υποβιβασμένη Σάντερλαντ, έκαναν ρεκόρ νικών (30) στην Πρέμιερ και εν συνεχεία γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του 6ου στην ιστορία του συλλόγου.

Το παιχνίδι ήταν και το τελευταίο του Τζον Τέρι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τον εμβληματικό αρχηγό των «μπλε» να αποχωρεί ως αλλαγή στο 26ο λεπτό (ο αριθμός της φανέλας του), γνωρίζοντας την αποθέωση από κόσμο και συμπαίκτες.

Μέχρι εκείνο το σημείο ο πίνακας του σκορ έγραφε 1-1 χάρη στα τέρματα των Μανκίγιο (3’) και Γουίλιαν (8’). Οι πρωταθλητές ανέβασαν την απόδοση τους στην επανάληψη και πήραν εμφατική νίκη με 5-1 χάρη στα γκολ των Αζάρ (61’), Πέδρο (77’) και Μπατσουαγί (90’, 90+2’).

Ακολούθησε η απονομή του πρωταθλήματος, με τους παίκτες της Τσέλσι να το γιορτάζουν με τη ψυχή τους. Όλα αυτά πριν τον τελικό Κυπέλλου με την Άρσεναλ (27/5), όπου οι «μπλε» στοχεύουν στο «ντάμπλ».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.