Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποχωρεί από τη Λιόν ο Λακαζέτ

Αποχωρεί από τη Λιόν ο Λακαζέτ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/5/2017 02:33
Την απόφαση του να αποχωρήσει από την Λιόν στο φινάλε της σεζόν ανακοίνωσε ο Αλεξάντερ Λακαζέτ, βάζοντας… φωτιά στα σενάρια περί μεταγραφής του στην Ατλέτικο.

Το αποψινό (20/5) παιχνίδι της Λιόν με τη Νις θα είναι το τελευταίο του Αλεξάντερ Λακαζέτ με τη φανέλα της Λιόν. Ο 25χρονος επιθετικός, σε συνέντευξη του στη «L'Equipe», γνωστοποίησε την απόφαση να αποχωρήσει από τους «λιονέ» και να δοκιμάσει τις ικανότητες του εκτός Γαλλίας, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του:

«Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Θέλω να ανακαλύψω κάτι διαφορετικό και να παίξω σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Ξέρω καλά ότι το όνομα μου δεν βρίσκεται στα κορυφαία της Ευρώπης και θέλω να διαπιστώσω εάν μπορώ να ανταποκριθώ στις υψηλές προσδοκίες», δήλωσε ο 25χρονος, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ατλέτικο Μαδρίτης:

«Η Ατλέτικο πηγαίνει μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία χρόνια. Είναι μια σπουδαία ομάδα που ετοιμάζεται να παίξει σε νέο γήπεδο και επίσης πρόκειται για ένα σύλλογο που βοηθάει τους παίκτες να αναπτυχθούν. Επίσης υπάρχει ο Αντουάν Γκριεζμάν. Θα ήταν όμορφη ιστορία να παίξουμε ξανά μαζί μετά την πορεία μας στην Εθνική Νέων», τόνισε.

Ο Λακαζέτ ξεκίνησε να αγωνίζεται με τα χρώματα της Λιόν το 2003, σε ηλικία 12 ετών και από το 2010 αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας. Τη φετινή σεζόν σημείωσε 35 γκολ και 6 ασίστ σε 44 παιχνίδια, ενώ συνολικά μετράει 127 γκολ και 43 ασίστ σε 274 συμμετοχές με τους «λιονέ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.