Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ναυάγιο» Ολυμπιακού με Γκαρντ!

«Ναυάγιο» Ολυμπιακού με Γκαρντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2017 23:43
Ρεμί Γκαρντ… τέλος για τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν έρθει κοντά σε συμφωνία με τον Γάλλο τεχνικό, ωστόσο η επιθυμία του 51χρονου να περιμένει πρόταση από σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ, ανάγκασε τους Πειραιώτες να στραφούν σε άλλες λύσεις για τον πάγκο του συλλόγου.

Σε… σήριαλ πάει να μετατραπεί η υπόθεση προπονητή στον Ολυμπιακό. Αν και οι Πειραιώτες φέρονταν να βρίσκονταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ρεμί Γκαρντ, η υπόθεση του Γάλλου τεχνικού οδηγείται σε «ναυάγιο».

Από πηγές κοντά στην ομάδα βγαίνει ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών σταμάτησαν, αφού πρώτος στόχος του 51χρονου είναι να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ μετά το πέρασμα του στον πάγκο της Άστον Βίλα.

Έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ολυμπιακός αναγκάζεται να στρέψει το ενδιαφέρον του σε άλλες λύσεις, έχοντας πλέον και την πίεση του χρόνου, καθώς στα μέσα Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση στο Ρέντη και λίγες μέρες αργότερα είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για το Ζέεφελντ, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Μέχρι στιγμής τα άλλα ονόματα για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο που έχουν βγει στο προσκήνιο είναι αυτά των Φραν Εσκριμπά, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο και Κριστόφ Γκαλτιέ, ενώ πάντα παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Τάκης Λεμονής να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.