Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: «Τα επεισόδια έγιναν πριν την άφιξη των ομάδων»

ΠΑΟΚ: «Τα επεισόδια έγιναν πριν την άφιξη των ομάδων»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/5/2017 18:55
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με αφορμή το κατηγορητήριο για τα σοβαρά επεισόδια στον τελικό με την ΑΕΚ, υποστηρίζουν πως από τη στιγμή που οι ομάδες δεν ήταν παρούσες την στιγμή των επεισοδίων, δεν μπορούν να δικαστούν για εκτεταμένα επεισόδια.

Μετά την Πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πήρε θέση σχετικά με τα όσα αναφέρει το κατηγορητήριο.

Οι Θεσσαλονικείς επισημαίνουν πως μέσω των βίντεο αλλά και των εκθέσεων, αποδεικνύεται πως από την ώρα που ήρθαν οι ομάδες, δεν έγιναν εκτεταμένα επεισόδια. «Οι ομάδες βοήθησαν στην εκτόνωση, δεν ήταν παρούσες τη στιγμή των επεισοδίων, άρα δεν μπορούν να δικαστούν για εκτεταμένα», λένε χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, οι νομικοί εκπρόσωποι της ασπρόμαυρης ΠΑΕ έχουν στα χέρια τους τη διορθωμένη συμπληρωματική έκθεση του α’ παρατηρητή Νίκου Βακάλη στην οποία ανέφερε εσφαλμένα ότι σημειώθηκε εισβολή και συμπλοκή των οπαδών του ΠΑΟΚ με την αστυνομία στις 20.44, δεκαέξι λεπτά πριν από τη νέα ώρα (21.00) έναρξης του τελικού. Αυτό το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 18.30 όταν δεν είχαν φτάσει στο Πανθεσσαλικό οι δύο αποστολές.

Μάλιστα, στις αναφορές τους στην σημερινή δίωξη, δεν κρύβουν την απορία τους για την ταχύτητα με την οποία κινήθηκε ο αθλητικός εισαγγελέας σε σχέση με το κατηγορητήριο από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.