Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δίνει 40 εκατ. ευρώ για 16χρονο η Ρεάλ! (vid)

Δίνει 40 εκατ. ευρώ για 16χρονο η Ρεάλ! (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/5/2017 21:42
Έτοιμη να καταβάλει το ποσό των 40 εκατ. ευρώ για να φέρει στη Μαδρίτη τον 16χρονο (!) Βραζιλιάνο επιθετικό, Βινίσιους Τζούνιορ είναι η Ρεάλ.

Μια μεγάλη επένδυση για το μέλλον είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Ρεάλ. Όπως αποκάλυψε η «Globo Esporte» και αναδημοσίευσε η μαδριλένικη «Marca», η «βασίλισσα» είναι έτοιμη να καταβάλει στην Φλαμένγκο το ποσό των 40 εκατ. ευρώ για να αγοράσει τον Βινίσιους Τζούνιορ.

Ο 16χρονος επιθετικός (αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά) θεωρείται το νέο μεγάλο ταλέντο στη Βραζιλία και ήδη πολλοί τον συγκρίνουν με τον Νεϊμάρ. Η Μπαρτσελόνα ήταν η πρώτη που ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του, προσφέροντας τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στη ρήτρα του συμβολαίου του (30 εκατ. ευρώ), ωστόσο η Ρεάλ φαίνεται αποφασισμένη να αποκτήσει αυτή τον Βραζιλιάνο άσο, προσφέροντας δέκα εκατομμύρια περισσότερα στην Φλαμένγκο.

Στο δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι οι εκπρόσωπο της «βασίλισσας» θα βρεθούν στην Βραζιλία για τις τελικές συζητήσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο παίκτης θα ενισχύσει τους Μαδριλένους από το καλοκαίρι του 2018. Ο Βινίσιους μετράει 19 γκολ σε 22 συμμετοχές με την Εθνική Κ-17 της Βραζιλίας, έχοντας σημειώσει 7 τέρματα στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα Κ-17.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.