Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: «Ημέρα γιορτής και επιβράβευσης της καλύτερης ομάδας»

ΠΑΟΚ: «Ημέρα γιορτής και επιβράβευσης της καλύτερης ομάδας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/5/2017 19:11
Μέσω ανακοίνωση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται η κατάκτηση του Κυπέλλου να είναι μόνη η αρχή μιας εποχής πολλών τίτλων, κάνει λόγο για επιβράβευση της «ξεκάθαρα καλύτερης ομάδας σε όλο το θεσμό» και προσθέτει πως ο σύλλογος θα συνεχίσει τις προσπάθειες για καθαρό και έντιμο ποδόσφαιρο. «Ανέκδοτο να μιλάμε για ευνοημένο ΠΑΟΚ» αναφέρεται σε άλλο σημείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλου:

"Σήμερα είναι μια μέρα γιορτής για τον ΠΑΟΚ. Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι μια πρώτη επιβράβευση της συστηματικής δουλειάς πολλών ανθρώπων και για μεγάλο διάστημα. Φιλοδοξούμε να είναι ο πρώτος τίτλος μιας εποχής που θα ακολουθήσουν πολλοί ακόμη.

Είναι μια επιβράβευση στην υπομονή και την υποστήριξη του κόσμου μας, της μεγάλης πλειοψηφίας που είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι μια επιβράβευση της ξεκάθαρα καλύτερης ομάδας σε όλο το θεσμό, στους ημιτελικούς και στον τελικό, ανεξάρτητα αν εξυπηρετεί σε πολλούς η σκοπιμότητα αυτό το γεγονός να αμφισβητηθεί και να δημιουργηθεί στην κοινή γνώμη η αίσθηση του «ευνοημένου» ΠΑΟΚ. Μια ματιά στην πρόσφατη αλλά και μεταγενέστερη ιστορία μετατρέπει αυτή την «κατηγορία» σε ανέκδοτο.

Η βραδιά του τελικού ανέδειξε και πολλά θέματα που χρήζουν συζήτησης, όμως πρώτιστα οφείλουμε να παραδεχτούμε το εξής: Δεν υποχωρούμε ούτε βήμα από τις πάγιες απόψεις μας για καθαρό και έντιμο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορούμε να εξαλείψουμε τα διαιτητικά λάθη από το ποδόσφαιρο, αλλά τα λάθη αυτά να είμαστε σίγουροι πως είναι ανθρώπινα και μοιρασμένα.

Για εμάς το Κύπελλο γίνεται σημαντικότερο γιατί στην πορεία μας προς αυτό έπρεπε να περάσουμε από την αντίσταση δυο ιστορικών και μεγάλων συλλόγων. Η αξία της ΑΕΚ, δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας στον τελικό.

Όσα δε συνέβησαν πριν την άφιξη των ομάδων στις κερκίδες, περιμένουμε να διερευνηθούν δίκαια και τα πορίσματα να χρησιμοποιηθούν με ψυχραιμία από την ηγεσία του ποδοσφαίρου για να μην ξαναζήσουμε εικόνες που πλήττουν μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα και μειώνουν τη χαρά μας.

Σε κάθε περίπτωση οι εποχές που ο ΠΑΟΚ θα απεμπολούσε το δικαίωμά του να αντιμετωπίζεται ισότιμα και μόνο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί
".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.