Μάχες σώμα με σώμα οπαδών στην αερογέφυρα! (vid)

Μάχες σώμα με σώμα οπαδών στην αερογέφυρα! (vid)Ξεφεύγουν τα πράγματα στο Πανθεσσαλικό, αφού οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ έχουν έρθει στα χέρια στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να σημειώνονται σοβαρά επεισόδια στην αερογέφυρα!

Λίγη ώρα μετά τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών και των αστυνομικών δυνάμεων, η κατάσταση ξέφυγε ακόμα περισσότερο. Η αστυνομία δεν σκέφτηκε να φυλάξει την αερογέφυρα που ενώνει τα δυο πέταλα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Καδρόνια, φωτοβολίδες και ανελέητο ξύλο, με την κατάσταση να είναι ανεξέλεγκτη, αφού η αστυνομία δεν μπορεί να βρεθεί στο σημείο, μιας και πρέπει να περάσει μέσα από την κεντρική κερκίδα. Ούτε τα επίσημα αποτέλεσαν εξαίρεση στον χορό των επεισοδίων, καθώς και στις κερκίδες έπεσε αρκετό ξύλο.Μάχες σώμα με σώμα οπαδών στην αερογέφυρα! (vid)Μάχες σώμα με σώμα οπαδών στην αερογέφυρα! (vid)Μάχες σώμα με σώμα οπαδών στην αερογέφυρα! (vid)Μάχες σώμα με σώμα οπαδών στην αερογέφυρα! (vid)Ομάδα που αφορά: ΜΕΤΑ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: