Αφαίρεση έξι βαθμών στον Ηρακλή

Αφαίρεση έξι βαθμών στον ΗρακλήΤην αφαίρεση έξι βαθμών από την τρέχουσα βαθμολογία του Ηρακλή ανακοίνωσε σήμερα η Σούπερ Λιγκ λόγω οφειλών του «Γηραιού» στους Αντωνίου και Μπλέτσα. Δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ.

Για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν η Σούπερ Λιγκ προχώρησε σε αφαίρεση έξι βαθμών από τον Ηρακλή λόγω οφειλών σε πρώην ποδοσφαιριστές της (Αντωνίου και Μπλέτσας).

Έτσι, ο Γηραιός πέφτει στους 23 βαθμούς και αν δεν καταθέσει εντός πέντε ημερών τα χρήματα τότε θα υποβιβαστεί και θα παραμείνει στην κατηγορία ο Λεβαδειακός. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι του συλλόγου αναφέρουν πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς όπως υποστηρίζουν, έχουν καταβάλει τα χρήματα που οφείλονται στους δύο παίκτες και θα προσκομίσουν τις αποδείξεις ώστε να πάρουν πίσω τους βαθμούς.

Βέβαια, αυτός δεν είναι ο μοναδικός κίνδυνος για τον υποβιβασμό των «κυανόλευκων», αφού υπάρχει και το θέμα με την αδειοδότηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση των υπ’ αριθμ. 52/2017 και 53/2017 αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και στη Super League την Τετάρτη 26/04/2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης των αιτούντων ποδοσφαιριστών Ιωάννη Αντωνίου και Γεώργιου Μπλέτσα, από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής αφαιρούνται έξι (6) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση των αιτούντων ποδοσφαιριστών εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω έξι (6) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής με νεότερη απόφαση της Super League».Ομάδα που αφορά: ΗΡΑΚΛΗΣ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: