Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Ζέσταμα» με 5αρα πριν τον τελικό ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: «Ζέσταμα» με 5αρα πριν τον τελικό ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/4/2017 20:59
Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός κόντρα στην Κέρκυρα, πήρε εμφατική νίκη με 5-1 στην Τούμπα, έχοντας ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Κάτσε (30’), Κουλούρης (32’) , Μπίσεσβαρ (45+1’), Ουάρντα (62’) και Πρίγιοβιτς (83’) οι σκόρερ του «Δικεφάλλου», που ετοιμάζεται για τον τελικό με την ΑΕΚ, ισοφάρισε προσωρινά ο Παμλίδης (31’).

Παρά τις αρκετές αλλαγές, ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 5-1 την Κέρκυρα στην Τούμπα και πηγαίνει με … φουλ ψυχολογία στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Σε σχέση με το ματς της Πέμπτης κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Βλάνταν Ίβιτς κράτησε στο αρχικό σχήμα μόνο τον Ουάρντα, ωστόσο αυτό δεν πτόησε τον «Δικέφαλο», που πήρε από το ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα, πιέζοντας ασφυχτικά για το 1-0. Είναι ενδεικτικό ότι στο πρώτο μισάωρο ο γκολκίπερ της Κέρκυρας, Κουτζαβασίλης κρατούσε μόνος του τους «Φαίακες» στο ματς, μετρώντας πέντε αποκρούσεις.

Στο 5’ ο πορτιέρο της Κέρκυρας χρειάστηκε να επέμβει διώχνοντας σε κόρνερ το φαλτσαριστό σουτ του Μπίσεσβαρ, ενώ στο 7’ μπλόκαρε την κεφαλιά του Ενρίκε. Στο 12’ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ουάρντα και δύο λεπτά μετά είπε «όχι» σε σουτ του Ενρίκε μέσα από την περιοχή. Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων ήταν εξαιρετικός και στο 21’ νίκησε ξανά του Ουάρντα, κρατώντας το μηδέν.

Η πίεση του ΠΑΟΚ απέδωσε καρπούς στο 30’, με τον Κάτσε να «γράφει» το 1-0 με κεφαλιά-ψαράκι έπειτα από σέντρα του Ενρίκε. Η απάντηση της Κέρκυρας ήταν άμεση, αφού στο 31’ ο Παμλίδης βρέθηκε απέναντι στον Μπρκιτς και ισοφάρισε σε 1-1. Και όμως, η ισοπαλία δεν κράτησε ούτε λεπτό, αφού στο 32’ ο Ενρίκε έδωσε στον Κουλούρη και αυτός με προβολή «έγραψε» το 2-1! Αυτό δεν ήταν το σκορ του ημιχρόνου, αφού στις καθυστερήσεις ο Μπίσεσβαρ μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Κίτσιου, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στον «Δικέφαλο».

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και στο 48’ είδε τον Κουτζαβασίλη να διώχνει με το πόδι την προσπάθεια του Δεληγιαννίδη. Ωστόσο στο 62’, ο Κουλούρης έδωσε στον Ουάρντα και ο Αιγύπτιος αυτή τη φορά ήταν εύστοχος, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1! Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 83’ ο Πρίγιοβιτς, περνώντας τη μπάλα πάνω από τον Κουτζαβασίλη για το τελικό 5-1. Οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να πετύχουν και έκτο γκολ στις καθυστερήσεις, όμως ο πορτιέρο της Κέρκυρας πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση, διώχνοντας εντυπωσιακά την προβολή του Πούγγουρα από τη μικρή περιοχή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.