Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπάρτρα: «Ήταν τα 15 πιο σκληρά λεπτά της ζωής μου»

Μπάρτρα: «Ήταν τα 15 πιο σκληρά λεπτά της ζωής μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2017 00:56
O Mαρκ Μπάρτρα, με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram, περιέγραψε πως έζησε τη στιγμή της βομβιστικής επίθεσης στο πούλμαν της Ντόρτμουντ και έστειλε το δικό του μήνυμα κατά της τρομοκρατίας.

Ο Ισπανός αμυντικός ήταν ο μοναδικός τραυματίας από τους παίκτες της Ντόρτμουντ μετά τη βομβιστική επίθεση στο πούλμαν του συλλόγου. Ο 26χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και με αφορμή την επίσκεψη της οικογένειας του, ανέβασε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, στέλνοντας μήνυμα κατά της τρομοκρατίας!

Το μήνυμα του Μπάρτρα στο προσωπικό του λογαριασμό:

«Η οικογένεια μου με επισκέφτηκε ξανά στο νοσοκομείο. Είναι τα πάντα για μένα και ο λόγος που με ωθεί να ξεπερνά τα εμπόδια. Το τελευταίο που μου παρουσιάστηκε ήταν το χειρότερο στη ζωή μου, μια εμπειρία που εύχομαι να μην ζήσει κανένας. Ο πόνος, η αγωνία και η αβεβαιότητα του να μην ξέρεις τι συμβαίνει και πόσο διαρκεί… ήταν τα 15 πιο μεγάλα και σκληρά λεπτά στη ζωή μου.

Θέλω να πω ότι όσο ξεπερνάω το σοκ μέσα με τη μέρα, τόσο αυξάνεται η επιθυμία να συνεχίσω τη ζωή με το ίδιο πάθος, την ίδια μαχητικότητα, την όρεξη για δουλειά, το γέλιο, το δάκρυ, τα συναισθήματα, την αγάπη, την πίστη, την παρέα, την απόλαυση της παρουσίας των αγαπημένων προσώπων γύρω μου... Όπως επίσης και το να βλέπεις τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο την επόμενη μέρα για να σε δει, επειδή αγαπάει το ποδόσφαιρο και θέλει να μας κάνει εμάς τους ποδοσφαιριστές να νιώσουμε νέες στιγμές.

Το μοναδικό που ζητάω για όλο τον κόσμο, είναι η ειρήνη. Αυτές τις ημέρες, κοιτώντας το τραυματισμένο μου χέρι, αισθάνομαι υπερηφάνεια. Γιατί, η προσπάθειά τους να μας κάνουν κακό, περιορίστηκε μονάχα σε αυτό που έπαθα εγώ. Με γέμισε δύναμη το ενδιαφέρον και η αγάπη του κόσμου, των γιατρών, των φυσιοθεραπευτών, των δημοσιογράφων, των συμπαικτών μου, των ανθρώπων της Ντόρτμουντ...
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.