Στην ΑΕΚ μέχρι το 2020 Λαμπρόπουλος και Μπακάκης

Στην ΑΕΚ μέχρι το 2020 Λαμπρόπουλος και Μπακάκης


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση των συμβολαίων του Βασίλη Λαμπρόπουλου και του Μιχάλη Μπακάκη, μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Παίκτες της ΑΕΚ για ακόμα τρία χρόνια θα είναι οι Βασίλης Λαμπρόπουλος και Μιχάλης Μπακάκης. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου τους από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και σήμερα (12/4) έβαλαν τις υπογραφές τους στα νέα τους συμβόλαια, μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Η ανακοίνωση για τον Λαμπρόπουλο: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Λαμπρόπουλο για δύο χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο! Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας που εντάχθηκε σε αυτήν το καλοκαίρι του 2014, υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του σήμερα στα γραφεία της ΑΕΚ.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος δήλωσε στο www.aekfc.gr: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, στον προπονητή μου και στους συμπαίκτες μου που χάρηκαν αυτή την ανανέωση πιο πολύ κι από εμένα. Είναι λογικό να με έχει αγγίξει συναισθηματικά αυτή η πρωτόγνωρη στήριξη στο πρόσωπό μου και θα το ανταποδώσω».

Η ανακοίνωση για τον Μπακάκη: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπακάκη για δύο χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο! Ο πλάγιος αμυντικός της ομάδας μας που εντάχθηκε σε αυτήν το καλοκαίρι του 2014, υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του σήμερα στα γραφεία της ΑΕΚ.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μιχάλης Μπακάκης δήλωσε στο www.aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ΑΕΚ. Εχω περάσει πολλά με την ομάδα αυτή, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχω δώσει αυτά που μπορώ. Υπόσχομαι, όμως, ότι θα αποδώσω καλύτερα στο μέλλον και θα βοηθήσω πολύ περισσότερο από εδώ και πέρα. Στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και να επιστρέψω στην Εθνική Ομάδα».


Ομάδα που αφορά: ΑΕΚ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρεία:

    Εγγραφή νέου χρήστη - Επιλέξτε όνομα χρήστη (username)    Εγγραφή