Αφαίρεση έξι βαθμών και διορία στον Ηρακλή!

Αφαίρεση έξι βαθμών και διορία στον Ηρακλή!Νέο σοκ στον Ηρακλή, αφού μετά την αποχή των απλήρωτων ποδοσφαιριστών, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλλε ξανά αφαίρεση έξι βαθμών στην ομάδα, για οφειλές περίπου 23.000 χιλιάδων ευρώ στους Αντωνίου και Μπλέτσα.

Μπορεί οι παίκτες του Ηρακλή να δίνουν ηρωική μάχη για την παραμονή, σημειώνοντας τρεις σερί νίκες, ωστόσο τα εξωαγωνιστικά προβλήματα του συλλόγου φαίνονται ανυπέρβλητα εμπόδια.

Λίγη ώρα μετά τη σημερινή αποχή των παικτών, αφαιρέθηκαν έξι βαθμοί για οφειλές περίπου 23.000 χιλιάδων ευρώ που υπάρχουν σε Γιώργο Μπλέτσα και τον Γιάννη Αντωνίου. Πλέον, η ΠΑΕ έχει κάποιες ημέρες προθεσμία για να τακτοποιήσει τις δυο υποθέσεις και να πάρει πίσω τους βαθμούς.

Η σχετική ανακοίνωση:


«Αριθμός απόφασης 41/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (9.792,50 €) του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Αντωνίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 163/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αριθμός απόφασης 42/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (12.849,98 €), του ποδοσφαιριστή Γεωργίου Μπλέτσα , κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 162/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας»
Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: