Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλέγκρι: «Η Ευρώπη σέβεται ξανά την Γιουβέντους»

Αλέγκρι: «Η Ευρώπη σέβεται ξανά την Γιουβέντους»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/4/2017 02:27
Χαρούμενος για τη μεγάλη νίκη της Γιουβέντους κόντρα στην Μπαρτσελόνα αλλά και προσγειωμένος ενόψει του επαναληπτικού εμφανίστηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τονίζοντας πως το σπουδαιότερο αποτέλεσμα είναι το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι σέβονται ξανά την «Γηραιά Κυρία».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Γιουβέντους μετά τη νίκη της ομάδας του με 3-0 απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Καταλαβαίνουμε ότι ήταν μια σπουδαία εμφάνιση, παίξαμε καλά τεχνικά τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Είναι το πρώτο βήμα προς τον ημιτελικό, η ρεβάνς θα είναι διαφορετική. Ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα. Είναι καλό να χαιρόμαστε, όμως θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω με ποσοστά για την πρόκριση, ξέρω όμως ότι στη Βαρκελώνη θα παίξουμε για να σκοράρουμε. Η Μπαρτσελόνα πέτυχε έξι γκολ στην Παρί, οπότε γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι απλό ματς», είπε αρχικά ο προπονητής των Μπιανκονέρι και πρόσθεσε:

«Είμαι ονειροπόλος αλλά και ρεαλιστής. Είμαστε σε μια διαδικασία ωρίμανσης ως ομάδα και είμαι χαρούμενος με αυτό που κάνουν οι παίκτες μου και έχουμε κάνει σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια. Η Γιουβέντους έχει σεβασμό για την Ευρώπη και πάνω από όλα έχει ξανά τον σεβασμό της Ευρώπης. Αυτό είναι το σπουδαιότερο αποτέλεσμα σε αυτή την τριετία μου εδώ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.