Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Πέρασε» η τροπολογία για το γήπεδο της ΑΕΚ

«Πέρασε» η τροπολογία για το γήπεδο της ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/4/2017 19:27
Υπερψηφίστηκε στην Βουλή η τροπολογία που αφορά το έργο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και ανοίγει το δρόμο για την έκδοση της άδειας κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς».

Με την στήριξη όλων των κομμάτων, πλην του ΚΚΕ, υπερψηφίστηκε η τροπολογία που αφορούσε το θέμα του γηπέδου της Ένωσης και γενικά αθλητικών εγκαταστάσεων άνω των 15.000 θέσεων.

Η τροπολογία που παρακάμπτει τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και ανοίγει τον δρόμο για την έκδοση της άδειας για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς», ψηφίστηκε επί της αρχής, επί των άρθρων και στο σύνολό του και πλέον στην ΑΕΚ θα περιμένουν την δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ώστε εν συνεχεία να καταθέσουν φάκελο στο Υπουργείο Υποδομών (στο οποίο μετατέθηκαν από τον δήμο όλες οι αρμοδιότητες), με στόχο μέχρι τον Ιούνιο να έχει βγει η άδεια οικοδομής.

«Σύσσωμος σχεδόν ο πολιτικός κόσμος της χώρας αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος της ΑΕΚ και δικαίωσε τις τεράστιες προσπάθειες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια για το μεγάλο ονείρου του κόσμου της ομάδας μας», ανέφεραν οι άνθρωποι της «Ένωσης», δηλώνοντας έτοιμοι να δρομολογήσουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες «μέχρι την τελική δικαίωση προκειμένου να μπουν τα θεμέλια στο μεγάλο έργο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.