Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Αναβολή στέψης

Σούπερ Λιγκ: Αναβολή στέψης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2017 21:04
Την ευκαιρία να «κλειδώσει» από σήμερα το πρωτάθλημα πέταξε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, ισοφαρίζοντας το σκορ στο 89’ με τον Καρντόσο. Το άλλο γκολ ο Βασιλείου (43’), φωνάζουν για πέναλτι στο 82’ οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Ολυμπιακός χρειάζονταν νίκη στη Λιβαδειά για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής, ωστόσο το τελικό 1-1 με τον Λεβαδειακό δεν επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» να πανηγυρίσουν από σήμερα (9/4) το πρωτάθλημα. Ένα βαθμό χρειάζονται πλέον οι Πειραιώτες, τον οποίο θα κυνηγήσουν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Λεβαδειακός, που παλεύει για την παραμονή, «άγγιξε» το γκολ στο 1ο λεπτό, με τον Καπίνο να νικά σε τετ-α-τετ τον Καραμπουέ. Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε να βρει τα πατήματα του και παρότι άρχισε να ανεβαίνει μετά το 15’, δεν κατάφερε να φτιάξει κλασικές φάσεις, με εξαίρεση ένα δυνατό σουτ του Τσόρι στο 34’, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Ναμάσκο.

Η απάντηση του Λεβαδειακού ήρθε στο 42’ με σουτ του Καραχάλιου που αποκρούστηκε δύσκολα, όμως στο 43' οι Βοιωτοί πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Μάρτινς έχασε τη μπάλα έξω από την περιοχή, ο Νικολάου προσπάθησε να διώξει, όμως αυτή κόντραρε στον Ρέτσο και στρώθηκε στον Βασιλείου, ο οποίος με το δεξί νίκησε τον Καπίνο για το 1-0.

Ο Λεμονής, βλέποντας την κακή εικόνα της ομάδας του, έκανε τρεις αλλαγές μέχρι το 55’, ρίχνοντας στο ματς τους Καρντόσο, Μάριν και Καμπιάσο αντί των Ανσαριφάρντ, Ελιουνούσι και Τσόρι. Ο Λεβαδειακός είχε χαμένο τετ α τετ στο 52' με τον Νιασέ από δύσκολη γωνία, ενώ στο 60’ ο Μπουχαλάκης αστόχησε με κοντινή κεφαλιά έπειτα από μπαλιά του Μάριν.

Ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά φλύαρος και τα λεπτά περνούσαν δίχως κλασική φάση, ώσπου στο 82’ ο διαιτητής του αρνήθηκε καθαρό πέναλτι σε χέρι του Τριποτσέρη. Ένα λεπτό λεπτό μετά ο Μπουχαλάκης αστόχησε σε εξ επαφής προβολή μετά από γύρισμα του Σισοκό, όμως στο 89’ ο Καρντόσο έδωσε τη λύση, ισοφαρίζοντας σε 1-1 σε κενή εστία έπειτα από γύρισμα του Σεμπά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.