Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε από τα Περιβόλια η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε από τα Περιβόλια η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2017 22:21
Η ΑΕΚ, με γκολ των Βινίσιους (18’) και Αραβίδη (67’), κέρδισε με 2-0 τον Πλατανιά στα Περιβόλια και ανέβηκε εκ νέου στην 5η θέση, παίρνοντας σημαντική νίκη στη μάχη για τα πλει-οφ. Σοβαρός τραυματισμός για Λαμπρόπουλο.

Μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, νικώντας με 2-0 τον Πλατανιά στα Περιβόλια. Με τους τρεις βαθμούς, η «Ένωση» ανέβηκε ξανά στην 5η θέση και βρίσκεται «αγκαλιά» με τα πλει-οφ.

Ο Βινίσιους ξεκίνησε για πρώτη φορά στην βασική ενδεκάδα και ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό, σκοράροντας από κοντά μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Αραούχο. Δύο λεπτά μετά ο Πλατανιάς θα μπορούσε να απαντήσει με κεφαλιά του Μπανανά, όμως ο Μπάρκας έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

Οι Κρητικοί πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 31’ βρέθηκαν μια «ανάσα» από το 1-1, με τον Βράνιες να κόβει σωτήρια τον Μανούσο πριν αυτός εκτελέσει τον Μπάρκα. Δέκα λεπτά μετά, ο Πλατανιάς έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, με τον γκολκίπερ της ΑΕΚ να αποκρούει σωτήρια την κεφαλιά του Μπανανά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε άσχημα για την «Ένωση», αφού στο 51’ ο Λαμπρόπουλος συγκρούστηκε στον αέρα με τον Βράνιες, στραβοπάτησε και υπάρχουν φόβοι για πρόβλημα στους χιαστούς. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, ώσπου στο 65’ η ΑΕΚ απείλησε με σουτ του Αραούχο, το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η φάση αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή, αφού δύο λεπτά μετά ο Μάνταλος βρήκε με βαθιά μπαλιά τον Αραβίδη και αυτός με σουτ στην κίνηση «έγραψε» το τελικό 2-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.