Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλοπ: «Μπορεί να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν ο Μανέ»

Κλοπ: «Μπορεί να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν ο Μανέ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/4/2017 18:26
Την ανησυχία του ότι ο Σάντιο Μανέ μπορεί να μην αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν εξέφρασε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη της Λίβερπουλ στο ντέρμπι του Μερσεσάιντ με αντίπαλο την Έβερτον (3-1), αφού ο Σάντιο Μανέ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού. Ο Σενεγαλέζος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και όπως δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, υπάρχει κίνδυνος να μην αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν:

«Δυστυχώς, αυτό είναι πιθανό. Έχει πρηστεί το γόνατό του και περιμένουμε να δούμε την τελική αξιολόγηση. Δεν είναι ακόμα 100% βέβαιο. Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως αύριο (5/4) με την Μπόρνμουθ δεν θα είναι διαθέσιμος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μανέ έχει σημειώσει φέτος 13 γκολ στη Λίβερπουλ και το διάστημα που απουσίαζε λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, η ομάδα του πανηγύρισε μόνο μία νίκη σε επτά ματς. Το θετικό που βγήκε από τη συνέντευξη Τύπου του Κλοπ είναι ότι ο Ντανιέλ Στάριτζ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και ενδέχεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.