Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκληρή κριτική Μουρίνιο σε Σο

Σκληρή κριτική Μουρίνιο σε Σο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2017 19:27
Ο Ζοζέ Μουρίνιο εξήγησε γιατί ο Λουκ Σο δεν έχει μέλλον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφήνοντας αιχμές ακόμα και για τον Τζο Χαρτ!

Το καλοκαίρι του 2014 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέβαλε στην Σαουθάμπτον το ποσό των 30 εκατ. λιρών για να φέρει στο «Όλντ Τράφορντ» τον Λουκ Σο, ωστόσο ο Άγγλος μπακ δεν έχει καταφέρει να διακριθεί στους «κόκκινους διαβόλους», κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Αιντχόφεν την περασμένη σεζόν.

Ο 21χρονος μετράει μόλις 8 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα και ο Ζοζέ Μουρίνιο, σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε για την απουσία από ακόμα μία αποστολή, δεν δίστασε να μιλήσει με σκληρά λόγια για τον ποδοσφαιριστή:

«Ο Λουκ Σο; Είναι δύσκολο γι’ αυτόν να είναι στον πάγκο, επειδή δεν μπορώ να τον συγκρίνω με τον Άσλεϊ Γιάνγκ, τον Νταρμιάν ή τον Μπλιντ. Δεν μπορώ να συγκρίνω τον τρόπο με τον οποίο προπονείται, τον τρόπο με τον οποίο έχει αφοσιωθεί, την προσοχή, τη φιλοδοξία. Δεν μπορώ να τα συγκρίνω. Είναι πολύ πίσω».

Μάλιστα, ένας δημοσιογράφος του υπενθύμισε ότι πρόκειται για Άγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή, με τον Πορτογάλο να του απαντά αφήνοντας αιχμές για τον Τζο Χαρτ: «Κι ο Τζο Χαρτ είναι Άγγλος διεθνής και παίζει δανεικός στην Ιταλία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Λουκ Σο τον Ιούνιο του 2014, ωστόσο η μεταγραφή δεν είχε προχωρήσει, με τον Πορτογάλο τεχνικό να είχε κατηγορήσει τότε τον παίκτη για το υψηλό του κασέ σε ηλικία 19 ετών.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.