Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χιμένεθ στους παίκτες: «Να εξοργιστώ ή να είμαι χαρούμενος;»

Χιμένεθ στους παίκτες: «Να εξοργιστώ ή να είμαι χαρούμενος;»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2017 18:45
Προβληματισμένος για την εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος του ντέρμπι αλλά ικανοποιημένος για την αντίδραση της ομάδας στην επανάληψη εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας στους παίκτες του στη σημερινή (3/4) προπόνηση στα Σπάτα.

Ανάμεικτα συναισθήματα είχε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τη χθεσινή (2/4) ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (2-3). Ο Ισπανός τεχνικός, μιλώντας στους παίκτες, εξέφρασε την απογοήτευση του για τη τραγική εικόνα στο πρώτο μέρος, ωστόσο αναγνώρισε την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα στην επανάληψη.

Αναλυτικά όσα είπε στους παίκτες:

«Έχω μπερδεμένα αισθήματα έπειτα από το ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι σκληρός ή ψύχραιμος μαζί σας σήμερα. Να είμαι χαρούμενος ή να εξοργιστώ; Σίγουρα αυτό που καταφέρατε στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου εύκολο και μόνο μεγάλες ομάδες παγκόσμιας κλάσης μπορούν να κάνουν τέτοιες ανατροπές, κόντρα σε εξίσου μεγάλες ομάδες», είπε, αρχικά, ο Ισπανός κόουτς στους παίκτες του.

Και πρόσθεσε: «Παρότι είχαμε τραγική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο γυρίσαμε τον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν τραγικοί και δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Πέρασα μια άσχημη νύχτα, προσπαθούσα να σκεφτώ τι έφταιξε στο πρώτο ημίχρονο. Μπαίναμε πολύ άσχημα σε όλες τις φάσεις, λες και φοβόμασταν. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μας έκανε μόνο μια φάση και πέτυχε γκολ. Και φυσικά και αυτό πρέπει να το δούμε.

Τώρα, πρέπει να ηρεμήσουμε και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Πλατανιά, που θα είναι ακόμα ένας τελικός για εμάς
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.