Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Χ»αλάστηκαν και οι δύο

Πρέμιερ Λιγκ: «Χ»αλάστηκαν και οι δύο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2017 20:10
Η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε δύο φορές στο «Έμιρειτς», η Άρσεναλ απάντησε ισάριθμες φορές, όμως το τελικό 2-2 δεν αφήνει καμία ευχαριστημένοι στη μάχη που δίνουν για να πετύχουν τους στόχους τους. Φωνάζουν για χέρι του Μονρεάλ στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι.

Τις απώλειες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι πέταξαν στα σκουπίδια Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Έμιρειτς», σ’ ένα εξαιρετικό παιχνίδι που τα είχε όλα εκτός από νικητή. Με το βαθμό οι «πολίτες» έφτασαν τους 58 και έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν στο -9 τη διαφορά από την Τσέλσι πριν τη μεταξύ τους μονομαχία στο Λονδίνο. Στον αντίποδα, η Άρσεναλ έμεινε στους 51 βαθμούς και διατηρήθηκε στην 6η θέση, έχοντας όμως δύο παιχνίδια λιγότερα από την 3η Λίβερπουλ.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν «εκρηκτικό», με την Σίτι να απειλεί πρώτη στο 4’ έχοντας χαμένο τετ-α-τετ με τον Στέρλινγκ. Δευτερόλεπτα μετά, ο Αλέξις γύρισε για τον Γουέλμπεκ, ο οποίος όμως κατάφερε να αστοχήσει από θέση βολής. Τελικά το γκολ ήρθε για τους «πολίτες», με τον Ντε Μπρούιν να βρίσκει τον Σανέ και αυτός με ωραία ενέργεια «έγραψε» το 1-0 στο 5ο λεπτό.

Πέντε λεπτά μετά, η Σίτι είχε διπλή μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, αφού αρχικά το σουτ του Ντε Μπρούιν χτύπησε το δοκάρι και εν συνεχεία ο Οσπίνα είπε «όχι» σε κοντινό πλασέ του Σίλβα. Από εκείνο το σημείο η Άρσεναλ ανέβασε την απόδοση της και στο 40’ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Γουόλκοτ.

Στο επόμενο λεπτό η Σίτι είχε δοκάρι μετά από προσπάθεια του Ντε Μπρούιν, όμως στο 42’ ο Αγκουέρο «έγραψε» το 2-1 με διαγώνιο σουτ, ξαναβάζοντας μπροστά στο σκορ τους «πολίτες». Στο φινάλε του ημιχρόνου, οι «κανονιέρηδες» θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν σε 2-2, όμως ο Γουόλκοτ αστόχησε από πλεονεκτική θέση, έπειτα από εξαιρετική πάσα του Σάντσες.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Άρσεναλ έχασε τον Κοσιελνί λόγω τραυματισμού, όμως στο 53’ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με κεφαλιά του Μουστάφι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Οζίλ (έφτασε τις 50 ασίστ με τους «κανονιέρηδες»). Ένα λεπτό νωρίτερα η Σίτι είχε «αγγίξει» το 3-1, με τον Αγκουέρο να αστοχεί από θέση βολής έπειτα από σέντρα του Νάβας. Στα επόμενα λεπτά, η ομάδα του Γκουαρδιόλα ήταν αυτή που έψαξε πιο «ζεστά» το νικητήριο γκολ, όμως τελικά έμεινε με το… παράπονο για το χέρι του Μονρεάλ εντός περιοχής στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.