Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Αφεντικό της πόλης η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Αφεντικό της πόλης η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/4/2017 16:41
Η Λίβερπουλ επικράτησε με 3-1 της Έβερτον στο ντέρμπι του Μερσεσάιντ και ανέβηκε προσωρινά στην 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας δύο παιχνίδια περισσότερα από την Τότεναμ. Σκόραρε ο Μανέ, που αποχώρησε τραυματίας.

Για ακόμα μια φορά το ντέρμπι του Μερσεσάιντ «βάφτηκε» κόκκινο! Η Λίβερπουλ κέρδισε με 3-1 την Έβερτον στο «Άνφιλντ» και έκανε σημαντικό βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όντας αήττητη εντός έδρας απέναντι στα «ζαχαρωτά» από το 1999!

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με ωραίο σουτ του Μανέ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 19’ ο Τζαγκέλκα έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Τσάν. Στα επόμενα λεπτά η Έβερτον κέρδισε μέτρα και στο 28’ έφτασε στην ισοφάριση με κοντινή προβολή του Πένινγκτον, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Η απάντηση της Λίβερπουλ ήταν σχεδόν άμεση, αφού στο 31’ ο Κουτίνιο απέφυγε τον Γκέιγ, πάτησε περιοχή και με τρομερό σουτ ξαναέδωσε το προβάδισμα στη Λίβερπουλ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους, αφού ακολούθησαν αρκετά σκληρά φάουλ από τους παίκτες της Έβερτον, με τους Γουίλιαμς και Μπάρκλει να γλιτώνουν την κόκκινη κάρτα. Ο πρώτος πάτησε εκτός φάσης τον πεσμένο Τσαν και κινδυνεύει με τιμωρία από την FA ενώ ο δεύτερος έπεσε με τις τάπες στο πόδι του Λόβρεν.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Μανέ αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή, αφού τραυματίστηκε στο πόδι μετά από μονομαχία με τον Μπέινς. Ο Οριγκί πήρε τη θέση του στο 57’ και τρία λεπτά μετά «έγραψε» το 3-1 με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο. Η Έβερτον προσπάθησε να απαντήσει χωρίς αποτέλεσμα, ενώ η Λίβερπουλ είχε κάποιες καλές στιγμές για ένα τέταρτο γκολ. Το 3-1 έμεινε τελικά ως το φινάλε και οι «κόκκινοι» ανέβηκαν έστω και προσωρινά στην 2η θέση της βαθμολογίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.