Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναστασίου: «Την τελευταία χρονιά στον Παναθηναϊκό ήταν όλοι εναντίον μου»

Αναστασίου: «Την τελευταία χρονιά στον Παναθηναϊκό ήταν όλοι εναντίον μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/4/2017 01:49
Για τα όσα έζησε στην τελευταία του χρονιά στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Γιάννης Αναστασίου με αφορμή την πίεση που του ασκείται στη Ρόντα λόγω της κακής πορείας της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια.

Η Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου αντιμετωπίζει την Κυριακή (2/4) τη Ντε Χάαγκ σ’ ένα πραγματικό εξάποντο παραμονής. Με την ολλανδική ομάδα να βρίσκεται μόλις στο +3 από την τελευταία θέση, ο Έλληνας τεχνικός είναι σε δύσκολη θέση, ωστόσο όπως δήλωσε ο ίδιος, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται δεν μπορεί να συγκριθεί με όσα πέρασε στον Παναθηναϊκό την τελευταία χρονιά:

«Είμαι ρεαλιστής. Γνωρίζω πως δεν θα έχω μία καρέκλα για το υπόλοιπο της ζωής μου. Αν απολυθώ, θα πάρω αποζημίωση. Όμως, δεν το θέλω, καθώς θέλω να πετύχω εδώ. Την τελευταία χρονιά στον Παναθηναϊκό ήταν όλοι εναντίον μου. Κάθε ημέρα οι φίλαθλοι ήταν στην προπόνηση. Αν έχεις περάσει κάτι τέτοιο, τότε μπορείς να διαχειριστείς τα πάντα», είπε αρχικά στην ιστοσελίδα «limburger.nl» ο Αναστασίου και συνέχισε δηλώνοντας πως έχει την στήριξη της διοίκησης: «Ναι, αισθάνομαι την στήριξη. Δεν ασχολούμαι με άλλα πράγματα που απαιτούν ενέργεια. Όλη η ενέργειά μου τη διαθέτω στην ομάδα μου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.