Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: «Διπλό» για Τσάμπιονς Λιγκ η Χοφενχάιμ

Μπουντεσλίγκα: «Διπλό» για Τσάμπιονς Λιγκ η Χοφενχάιμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/4/2017 01:31
Η Χοφενχάιμ κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Χέρτα στο Βερολίνο και έκανε μεγάλο βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο γκολ ο Κράμαριτς, με δέκα παίκτες από το 58’ οι γηπεδούχοι.

«Διπλό» για… σεντόνι πήρε στο Βερολίνο η Χοφενχάιμ. Η ομάδα του Νάγκελσμαν επικράτησε με 3-1 της Χέρτα και ανέβηκε προσωρινά στην 3η θέση, ξεφεύγοντας με +8 από την αντίπαλο της, που παρέμεινε στην 5η θέση και εκτός τετράδας.

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να ανοίξουν νωρίς το σκορ, ώσπου στο 31’ μια… στραβοκλωτσιά του Έσβαϊν έβγαλε σε θέση βολής τον Πέκαρικ και αυτός με ωραίο τελείωμα «έγραψε» το 1-0 για τη Χέρτα. Η απάντηση της Χοφενχάιμ ήταν σχεδόν άμεση, αφού στο 39’ ο Μίτελστεντ έκανε χέρι στην περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στον Κράμαριτς να ισοφαρίσει σε 1-1 από την άσπρη βούλα.

Τα πάντα άλλαξαν στο 58’, όταν ο Πλάτενχαρτ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τη Χέρτα με παίκτη λιγότερο. Η Χοφενχάιμ πήρε τον έλεγχο, είχε τρία δοκάρια με Βάγκνερ, Κράμαριτς και Ντεμιρμπάι και τελικά στο 75’ ο Ζούλε ολοκλήρωσε την ανατροπή με τρομερό μακρινό σουτ. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 86’ ο Κράμαριτς, φτάνοντας τα 10 γκολ στη σεζόν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.